Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar god of warda atlı bölüm klavyede oynadığımdan geçemedim

Arkadaşlar god of warda atlı bölüm klavyede oynadığımdan geçemedim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar god of warda atlı bölüm klavyede oynadığımdan geçemedim nasıl geçebilirim yardımcı olacak arkadaşlar warmı yardım edin analog u sağa doğru ve sola doğru çevirmemi istiyor nasıl yapabilirim

Similar threads

LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da bayramda el öpme adeti meşhur olmasıydı hissini veriyor Ancak oyun kolay, tabi hile + trainerla Bu yazı da, bu berbat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da savaştığınız hissini veriyor olmasıydı Ancak oyun zor, gerçekten zor Bu yazı da, bu güzel oyunu daha rahat oynayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa Actua Soccer 3 Ana menüde Enter tuşuna basıp aşağıdaki kodları yazarak bonus takımları açabilirsiniz Yazdıktan sonra tekrar Enter tuşuna basın: Takım Kod Actua Soccer Web spit n spin Boat Racers tff hobby Food Group...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
God of War, konsola özel bir oyunken geçen ay PC platformuna geldi. Bu noktada fare ve klavye tarafında çeşitli olumsuz fare ivme sorunları oluştu. 1.05 sürümüne gelen en son yama, kamera ayarları menüsüne iki fare modu arasında geçiş yapmak için seçenek ekledi. Bu iki seçenek klasik ve hassas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da savaştığınız hissini veriyor olmasıydı Ancak oyun zor, gerçekten zor Bu yazı da, bu güzel oyunu daha rahat oynayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt