Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar gta vc sorun

arkadaşlar gta vc sorun
0
138

Similar threads

Arkadaslar GTA IV vardı bende gül gibi de oynuodum sonra Camera modu yükledim vehOffcsv dosyasını da datanın içerisine attım oyuna giremiorum orjinal vehOffcsv dosyasını uploadlar mısınız zaten ufacık bişe
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba ArkadaşlarSorum Başlıktan da Anlaşıldığı gibi Gta Vc SA gibi oyunlar nasıl Türkçe' çevrilir?Ben şimdiye kadar hep GTA SA yı VC yi hep kendim çevirip oynamak istedim ama olmadıLanguage dosyasını açıp içinden bir kelime değiştirsem oyuna girdiğimde Gönderme HatasıveriyorBu konuyu buraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
GTA VC, GTA SA gibi oyunlar kasıyor PC nin özellikleri bayağı yüksek ve virüs yok ayarlarda en düşük (Zaten düşürülecek pek bi ayar yok) PC nin özellikleri: 8GB ram I3 işlemci HD5450 ekran kartı 270 GB yer var harddiskte yardımlarınızı bekliyorum edit: Kasanın içi temiz
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
arkadaşlar bana gerçek joker skini lazım gta vc içinaşağıdakilerden birisini bulursanız çok sevinirim http:img56**************img569435player2vk0png bunlardan birisi lütfen ben sadece resimleri buldum download ı bulamadım şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkadaşlar dün gece 12 gibi oyunu kaydettim ve çıktımdaha sonra girmeye calıştıgımda kayıtlı oyun başarıyla yüklendi computer worm den iyi eğlenceler yazısında kalıyor ve unhandled exception hatası veriyor yeni oyun başlattım onu kaydettim normal bir şekilde girdi ama diğer oyuna başarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,506Konular
983,046Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt