Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar hayrınıza okuyunda bi yanıt yazın lütfen cevaplarınıza ihtyacım var

arkadaşlar hayrınıza okuyunda bi yanıt yazın lütfen cevaplarınıza ihtyacım var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb arkadaşlar size bi sorum olacak ben yüksek mektep mezunuyum 21 yaşındayım ve bi işim yok şu lahza ewde oturuyorum diyebilirim sevgilimde 28 yaşında 1 takvim çiçeği burnunda savcı birbirimizi seviyoruz sizce biz evlenrsek benim bi mesleğim olmaması yadırganırmı acaba çevresinde oysa millet beni yadırgarmı??? ben moda tasarımı bitirdim 2 yıllık halkeğtimlerde kadrosuz sözleşmeli öğretmenlk yapabilirim gerçekten öyle bi imkanım varmış yani anca sözleşmeli öğrettmenlk yapabilirim şu anki diplomayla doğrusu stilistlk yapablrim fakat onun tayininin çıktığı yerlerde yapamam istanbulda olmamız lazım stilistlik yerine getirmek için onunda tayini hep minik ilçelere çıkıyo yani onun devir yaptığı yerlerde anca halkeğitimde sözleşmeli öğretmenlik yapabilirim alt sözleşmeli öğretmenlkte meslek çıkmazsa ev kadını olacağım kpss dede benim alanımla ilgili bi bölüm değil bu saatten daha sonra öss ye girsem kazansam bile minimum 4 yıl lüzumlu hadi okusam bile ataması çok kuvvet oluyo o 28 yaşında evlilik zamanı geldi beni beklemez kendi beklese ailesi bekletmez yani lafı daha pozitif uzatmayaym 2 yıldır beraberiz biz birbirimizi fazla seviyoruz ona bu soruyu hiç sormadım ama içimde hep bunu sorguluyorum acaba benim bi meslek sahibi olmamam onun ortamında yadırganırmı arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt