Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar hepinize teşekkürü sonsuz borç bilirim ilişkim sayenizde düzene girdi

Arkadaşlar hepinize teşekkürü sonsuz borç bilirim ilişkim sayenizde düzene girdi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir çok konu açmıştım güvensizlik tartışmalar vs gibi sayenizde bu sorunları bütün anlamıyla aştık ve şuanda avatarımdaki gibi çok mutluyuz us beyanında yer alan bütün sayğı değerliği hak etmiş üyelerimize ebedi teşekkürlerimi bir borç bilirim ALLAH hanımefendi üyelerimizden de razı olsunGreenjoy abime teşekkürüm ise özel olucaktırBenimle ilgilendiği ve hala daha bir takım aşamadığım konularda hemencecik devreye girmesi bir yol göstermesi doğrusu çok sayğın dürüst bir insan olduğunu gösteriyorVerdiğiniz fikirler yorumlar için baki teşekkürler mesafe uzaklık azalınca yüz yüze konuşmamız birbirimizi anlamamıza yettiHemen anında 15 seneye yaklaşıcak olan bir ilişkimiz vardıSevdiğimede sordum engelleri aşamıyorsak bitirelim zorlama kendini diye ben sensiz yapamam kopamam senden vs diyince artık eski konuları kapatıp yeni bir sayfa açtık

Sayğılarımla

Gökhan

2019 Sitesi ve bana muavin olan tüm üyelerimize TEŞEKKÜRLER

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt