Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaslar iceri lutfen iceri:(

arkadaslar iceri lutfen iceri:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar simdi ben lise 2 ye gecen bi ogrenciyim bi kız var onu sevdim 1 yıl boyu ve en sonunda öneri ettim kabulde etti lakin kızın kalbine giremedim ve ayrıldık bu bana cok koydu aradan 1 hafta gecti ve ben yeniden önerge ettim arkadaslarının birazda yardımıyla yeniden bir sans daha verdi lakin ben bu kızın kalbine nası giricem lutfen takviye edin arkadaslar : bu kızın kalbine girmem gerekiyor

Similar threads

arkadaslar 16 aylık bir ilişkim oldu fakat ayrıldık cok sans verdik birbirimize fakat bir takım seyler tekrar aramak ancak ayrıldk tam 28 gun farklı kaldık 12 subatta mesj attm dayanamıyorm barısalım dedim degerini anladım dedim fakat o bana bir sans vermedi 14 subatta sansımı denedim yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
arkadaslar sevdigim bir kız var vaktinde bana birincil 1 ay falan cok yakın davrandı ben nedenlerini simdi anlıyorum galiba zamanında benden hoslanıyordu simdi daha soguklastı yarı bana karsı ben onu cok seviyorum fakat birturlu soyleyemedim zaten 2 hafta once baskasıyla cıkmaya basladı ben cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
bugun biriyle tanistim once bakdigini fark ettim dogal olarak ben de baktim ve briden arkadasim ilac almam gerektigini soyledi disari ciktim ve arkamdan geldigini ayrım ettim tam geri donucekken yolda bana bir dakka konusa bilirmiyiz dedi evet buyrun dedim numarami vere bilirmiyim diyip uç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar benim bitane sevdiğim kız var derhal nasıl anlatayım birincil cıkmamız gecen yıl olmustu hemen bunun yakın arkadaşı vardı onla cok gezerdi dedim gezmiyiceksin onla falan diyince arkadası yanıma geldi sen ne karısıyosn dedi bende kızı tersledim dedim sevdiğim kızın yanında görmeyeceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaslar eski sevgilim samsuna gitmisti ve bi yalanla kandırıldım ve ayrılmamızı saglamıslardı simdi ise yeniden birbirimizi bulduk o simdi samsunda ve her yerde trabzona gelecegini söylüyor ben onu beklemeye razıyım gelecekse yıllar boyu beklerim fakat onu gelene kadar bos bos beklicek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt