Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaslar İliskiyi Nasil resmilestiririm

Arkadaslar İliskiyi Nasil resmilestiririm

Similar threads

merhaba arkadaslar bizim okulda olan ama ayni sinifta olmayan bir kiz aşığım Kızla mesajlaşıyoruz onu sevdigimi söyledim lakin kız kararsızım diyor sanirim baska bir erkekten hoslaniyor fakat o erkekle cok sorun yasamis ve ben nasil bir cikma teklifi edeyim cikma teklifi etmek istiyorum ve onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Oncelikle herkese Merhabalar, iyi forumlar ; Ben bir lise ogrencisiyimLisede 2 Sinifta bir siniflar degisince yeni sinifimda bir kizi gordum Kiza o lahza aşık oldum desem yeridirBunla muhabbet kurmaya calistim tabii fakat kiz kanka muhabbeti yapa yapa kanka asagi kanka yukari bi turlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
BAŞTA merhaba yaŞim 17 arkadaslar bundan Önce 2 sefer cikma teklİfİ aldim fakat 2 yıl Önceydİ benİm 1 Sorunum kizlarla muhabbet edememem normalde arkadaş ortamindakİ muhabbetİm Çok İyİdİr esprİlİ bİrİyİmde boy 178 kİlo 67 kara kaŞli kara gÖzlÜ bİrİyİm yakiŞiklimiyim deİlmİyİm bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Herkese merhaba uzun zamandir forumda takilmiyordumSize olaylari anlaticam ve onerilerinizi alicam basliyorumOncelikle 12siniftayim ve devamli gittigim etut merkezi varYillarca cok mektep degistirdim hepsi ayni sehirdeydi en uzun 5 sene okudugum birincil okulum vardiBu okulda 2 3 sene boyunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Erkeklerden biri olmama ragmen anlayamadigim seyler var yani cikma teklifi senden mi bekliyor evet her zaman birincil adim senden mi bekleniyor?evetEee arkadaslar o vakit niye gunde acilan 10larca ayni tarzda konuya cevap ariyorsunuz? Bundan yararlanin madem sizden bekleniyor edin sonucunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt