Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaslar int. cafelerdeki bilgisayarlardaki oyunlar nasıl cd siz calısıyor?Yardım!!

Arkadaslar int. cafelerdeki bilgisayarlardaki oyunlar nasıl cd siz calısıyor?Yardım!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar int cafelerdeki bilgisayarlardaki oyunlar nasıl cd siz calısıyor?Duyduğum kadarıyla bir programı varmısO programı verebilirmisiniz?+rep vercemçok aradım ama bulamadımyardımlerınızı bekliyorum

Similar threads

arkadaslar bircok oyunun bulunduğu bir cd key programı arıyorum yardım ederseniz sevinirim ben aradım ama bi sonuca ulaşamadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
şimdi arkadaslar müsade verirseniz bastan sona basıma gelenleri anlatayım ve sonra yorumlarınızı alayım şimdi ben yaklasık olarak 2 aydır bir kızla cıkıyorum ama bazı dengesiz hareketleri beni cıldırtıyor ben 20 kız 17 yasınada ben üniversite nedeniyle eskişehirdeyim o ise lise sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
benim bilgisayarımın kasası normal calışıyo ama ekran yok cd siz format atılabilir mi Laptop kullanıcıları icin; eğer laptop kullanıyorsanız; yeni laptoplarda recovery diye bir bolumde laptopunuzun fabrika ayarları yani ilk windows yukleme ayarları kayıtlı olduğu icin direk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
windows kurtarma cd si ne işe fayda, nasıl hazırlanır Windows XP kurtarma cd'si hazırlama (BartPE) Bir sistem çökmesinden daha sonra size yalnızca bir kurtarma CD ’si tezgâhtar olabilir Windows kullanıcıları için artık çok basit bir çözüm var: BartPE, yani CD ’den çalışan bedava bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt