iltasyazilim
FD Üye
Daha once konustugum bir kiz vardi benden hoslanan ozaman sevgili olamamistik 2 yıl sonra beni facede ekledi konusmaya basladik kalpli ifadeli mesajlar falan gonderdi iyi geceler derken daha sonra numarasini istedim verdi whatsapda konusmaya devam ettik 5 gun yazmamistim sonradan nasilsin falan konusmaya baslaidm baştan whatsapda profil resmi yoktu bi fotonu atarmisin dedim niçin dedi bende bilmiyorum dedim nedne oldugunu soyle dedi bilmiyorum ya dedim sonra yanıt atmadi mesaj attim fotonu bekliyorum hala diye girdi cikti kac kez mesajimi okumadi sonra bende engelle beni ben engellemeden en uyuz oldugum sey dedim yanıt alamamak kusra bakma dedi ozaman Bende dedim neden beni ekledin tekrardan anlasamiyoriz biz seninle dedim hocsakal drdim bidaha ekleme beni deidm okudu yanıt atmadi sonra bi mesaj daha attim son sozunu soyle kapatalim dedim bu konuyu yeniden cevap atmadi en son mesajta ben engellemeden engelle dedim beni hadi dedim sonra engelledi beni 2 gun sonra mesaj attim kusta bakma sinirliydim dedim engelimi acarmisin dedim yanıt atmadi sonra aradim nunarasini acmadi sonradan kardesimin whatsapa ekledim merhaba yazdim beni hemen engelledi Bende mesaj attim daha sonra cilalı sen bilirsin artik yazmicam dedim Sizce nasil duzeltebilirim bu durumu kiz haklimi sizce ?