Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar kızın niyetini anlamakta güçlük çekiyorum el atın:D

arkadaşlar kızın niyetini anlamakta güçlük çekiyorum el atın:D
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar hepinize sevgilerBen üniversiteye başlayalı 2 hafta olduVe derslik ağır ağır gruplaşmaya kayıyor sanırım taşlar oturuyor ırk yakınlaşıyor falan filanVe sınıfta bir kız var benimle fazla ilgiliBöyle aralıksız benimle uğraşıyor beni ara sıra sinir etmeye çalışıyor falanÖncelikle şunu da belirtmekte üstünlük var kız boş giyinmeyen,kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kızlardan yok ve tatlı hoş bir kız Ve konuya dönersek kız böyle benimle fazla ilgili ve geçende bana dokunuo falan yani elini falan atıo sınıftayken ama emrindeki hemencecik kaçırıo yarı bişiyler anlatmaya çalışıyorVe ben kıza aleyhinde ilk ilk önce bişi hissetmiordum lakin onun benle ilgilenişi falan yani hoşuma gitmeye başladı ve hoşda kız onu düşünmeye başladımOna sordum geçende niçin benle uğraşıyorsun falan,ya insan sevdiğinle uğraşır deniz falan diolakin ast bende fazla kurcalamadım hiç çünkü o anda ona sorsam beni ne anlamda seviyorsun diye büyük ihtimal dost olarak diyeceğini düşündümaslında öle demesinden korktum Ve tekrar geçende iddiaya göre saçma bir bahaneyle şakaya vurarak sevgilim olup olmadıını öğrenmeye çalıştıSeni görmüşler cafede bi kızla falan sevinçmiymiş neymiş adı die bi saçmaladı lakin amacının sewgilim olup olmadıını öğrenmek olduğunu düşünüyorumBende yok sewgilim sallama falan dedimVe sorun şu ama son günlerde kıza çok sert konuştum kayıtsız davrandım falanYani hiç istemiyormuşum gibi oldu onuOda tabi eski ilgisi azaldı bana karşı lakin hala konuşuyoruz kırgın değilizAcaba bu kız benden hoşlanıyormu yani ben çıkmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlicem derhal? biraz uzun oldu

858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt