Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar kızla cıkmaya basladık o tm de ben fende kızla yanına gidemiorm
Sa
Okul birleşmesi yaşadık Okula yeni gelenler oldu
Bi kızla iyi fena tanıştım Yakın zamanda en iyi arkadaşım gibi bir şey oldu Bu bana birini hazırlamak istedi Yakışacagımızı düşünmüş Ayarlayacagı kızda güzel ve sevdigim bır kız Hadi ayarladı etti çıkmaya basladık 15 hafta oldu Kızla çok...
Merhaba baylar bayanlar
Sırık konuya giriyorum Simdi benim sevdiğim bi kız var ama o benim onu sevdiğimi az önce bilmiyor bu kızla zaten aynı sınıftaydık soradan kız bizim sınıftan ayrıldı aynı sınıftayken o kadar konusmazdık sınıf degistirdikten sora aynı dersaneye gitmeye basladık o zman...
Arkadaslar öncelikle sunu söyliyeyim ben öle herseyimi söleyen biri degilimdir fakat bundan böyle canıma takettiBu olay minimum 20 defa basıma geldi(abartmıyorum)saat 9 gibi bi kızla msnden konusmaya basladık hersey gayet iyi güzel 1030 gibi kız devir gerçekleştirmek icin izin istedi tmm...
arkadaslar ben bu kızla konusmuyordum kendı msj attı konusmaya calısıyordu neyse konusmaya basladık işim vardı geç yanıt attım 1 saatcik falan 56 tane msj atmıs o sırada yanıt atınca anca cevap verdin falan işim vardı dedim pek mesgul oldunu bilsem atmazdım k bakma rahatsız ettim falan diye trip...
Arkadaslar ben mahellemızden bir kıızı sevıyorumkız daha once benım yakın arkadasımla cıktısu anda ayrıldılarkızı gercekten cok sevıyorumbugun gene onla konusyoduk ıste kız yanımda yha artıslık yapcam işte espiriler yapıom guluyo falan fılanmahallemızın ufaklıklarından bırı yanında cagırdı benı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.