Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar kızla konuştum kız beni fazla sevdiğini söyledi

Arkadaşlar kızla konuştum kız beni fazla sevdiğini söyledi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bi kızı 7 yıldır seviyorum Kızda beni seviyor lakin babası çıkmamıza müsade vermiyor Ve benim ancak de babasından izinsiz bişey yapamam diyor Babası üniversitede yanıma gelin diyor Daha iki sene var arkadaşlarşuan lise 3 e geçtim Ama onu çok seviyorum Kız konuşayı bırakalım dedi bende bitmiş dedim 5 gün öbür kalabildik 5 gün boyunca ağlamış Arkadaşlar ben derhal ne yapmalıyım

Similar threads

arkadaşlar bi kız var bni çok seviyor hal ve tavırlarından anlamıştım ama mahsus takmıyorum dün yanıma geldi ve beni fazla sevdiğini söyledi daha sonra da gitti ya arkadaslar bn ne yapsam bunu kırmadan işi başlatmadan bitirsem AŞIRI KIRILGAN HISSI biri hoşuna gitmeyen bir durumda anında gözü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Merhaba arkadaşlar Benim Durum birazcık karmakarışık Ben Bizim sınıfta bir kızı seviyorum ve bu kız bizim sınıftaki bir çocuğu seviyor bağlı çocuk kızı sevmiyor ben kıza açıldığımda ise olmaz imkansız demişti hemen ise konuşmama müsade vermiyor ne msn de ne yüz yüze diğer çocuk ise sınıfta çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar ben defalarca bugun su kızla böle bi gn kızla böle yptm felan anlatıodm kızda her zaman söylev yapıodu gönlünü alıodum fln sürekli sıktım onu 85 gün çıktık yılbaşında bitirelim dedi lakin onu cok seviyorum bırakma beni felan dedim bıraktı mesajlarıma cvp atmıor anca cok ısrar edersem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Arkadaşlar kızla uzun süredir konuşuyorduk Kız beni fazla seviyor bende onu Babası sevgili olmamıza izin vermiyor fakat Bizden dün buluştuk Ona sarıldım yanağından öptüm elini tuttum omzuna yattı yani fazla güzeldi Kulağına seni daha da fazla sevdim falan dedi Sana daha fazla bağlandım dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yine ben arkadaşlar bi ara sevdiğim kızla çıkamıyorum diye konu açmıştım bilmeyenleriçin özetliyim zamanında bi kızla çıktım 2 sene önce 1 hafta çıkıp kızdan ayrıldım 2 yıl sonradan yani şmdi kızla aynı okuldayız lise3 ben bunla konuştum baştan deneyelim filan diye bu kere ayrılmıcaz ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt