Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kızlar bir erkekte neye bakar bir kız nelerden nasıl etkilenir
Kızları baş tacı olarak görmüyorumYani yeri geliyor övgü yeri geliyor tavrımı koyuyorumGerçi tavrımı koyduğumda bazı kızlar benden uzaklaşıyor
Her neyse evet kızlara nasıl davranmak gerekir?Nelerden etkilenirler?
Arkadaşlar İsteğime Yavaş Yavaş Yaklaşıyorum Kızlar En Fazla Nelerden Hoşlanırlar Mesela Öğle Veya Akşam Yemeği İçin Nerelere Götürmemiz gerekli Şık Pahallı Yeremi Yoksa Sade Bir Yeremi Yada Mc Donals Pizza cı gibi yerleremi birincil günlerde neler yapılır arkadaşlar birincil zamanlar kendimize...
Arkadaşlar yaşım oldu 17 dışında orda burda görüyorum ama kızlar ne erkeklerle çıkıyo benim fazla az sevgilim oldu ve onlarda yalandandı zaten boyum 1,93 kilomda azıcık artı ama fazla değil yani kızlar benim tahminimce irtifa ve kilodan yani cüsseden nedeniyle çıkmıyorlar yada aslında...
Selamlama 26 yaşındayım Bugüne dek hiç sevgilim olmadı kızlarla sohbet edemiyorum Nasıl sohbet edilir bilmiyorum Hiç konu bulamıyorum Bi sohbeti bile ilerletemiyorum Kızları geçtim arkadaşlarımın yanına bile faizsiz kalıyorum Sohbete katılmıyorum Hiç konu açamıyorum Yanlarında sus pus oturup...
Öncelikle konuyu hangi başlığa açacağımı bilmiyorumYanlış olduysa özür dilerimKafama takılan bir şey varYolda yürürken,otobüsteyken vs gibi yerlerde başlıca fazla kızla kesişiyoruz(yani önce onlar bakıyor sonradan ayrım edip bende bakıyorum)İlk başta olumlu karşıladımBak kızlar bakıyor sana...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.