Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar kızlar bir erkekte neye bakar bir kız nelerden nasıl etkilenir

arkadaşlar kızlar bir erkekte neye bakar bir kız nelerden nasıl etkilenir

Similar threads

Kızları baş tacı olarak görmüyorumYani yeri geliyor övgü yeri geliyor tavrımı koyuyorumGerçi tavrımı koyduğumda bazı kızlar benden uzaklaşıyor Her neyse evet kızlara nasıl davranmak gerekir?Nelerden etkilenirler?
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaşlar İsteğime Yavaş Yavaş Yaklaşıyorum Kızlar En Fazla Nelerden Hoşlanırlar Mesela Öğle Veya Akşam Yemeği İçin Nerelere Götürmemiz gerekli Şık Pahallı Yeremi Yoksa Sade Bir Yeremi Yada Mc Donals Pizza cı gibi yerleremi birincil günlerde neler yapılır arkadaşlar birincil zamanlar kendimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar yaşım oldu 17 dışında orda burda görüyorum ama kızlar ne erkeklerle çıkıyo benim fazla az sevgilim oldu ve onlarda yalandandı zaten boyum 1,93 kilomda azıcık artı ama fazla değil yani kızlar benim tahminimce irtifa ve kilodan yani cüsseden nedeniyle çıkmıyorlar yada aslında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Selamlama 26 yaşındayım Bugüne dek hiç sevgilim olmadı kızlarla sohbet edemiyorum Nasıl sohbet edilir bilmiyorum Hiç konu bulamıyorum Bi sohbeti bile ilerletemiyorum Kızları geçtim arkadaşlarımın yanına bile faizsiz kalıyorum Sohbete katılmıyorum Hiç konu açamıyorum Yanlarında sus pus oturup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Öncelikle konuyu hangi başlığa açacağımı bilmiyorumYanlış olduysa özür dilerimKafama takılan bir şey varYolda yürürken,otobüsteyken vs gibi yerlerde başlıca fazla kızla kesişiyoruz(yani önce onlar bakıyor sonradan ayrım edip bende bakıyorum)İlk başta olumlu karşıladımBak kızlar bakıyor sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt