Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar Lise aşkım evlenmiş bir tane bebeği olucakmış

Arkadaşlar Lise aşkım evlenmiş bir tane bebeği olucakmış
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar lisede 3 yıl beraber olduğum kız arkadaşımı geçen yolda gördüm Yaklaşık Olarak 34 senedir görmüyordum Her neyse azıcık konuştuk karnı burnundaydı Dedim fazla kilo almışsın cok güzelleşmişsin hayrola dedim Ben evlendim 6 aylık hamileyim dedi Hani filmlerde belki böyle konuşamazsın ağzımdan bir kelime çıkmadı, çıkartamadımYaklaşık 2 dakika böylece baktım fakat konuşamadım Ailesi çok dar kafalıydı Heleki babası beni arabayla kovaladığını bilirim

Birazcık olayı anlatayım size:

Kızı berdush ettim desem yeridir Bir ergenlikti diğer kızlara baktım, fazla kız arkadaşım oluyordu lisedeyken o anlık bir ergenlikle bunu 35 kez aldatmıştım Buda aynısı bana yapıcağına dair ant etti Bir gün mektep giriş saatinde nereden baksan 56 erkekle içmiş okul önünde toplanmışlardı Neyse gittim dağıttım ortamı konuşurken kenarda babası geldi aniden Ağzı leş gibi içki kokuyordu, döndü bir tane vurdu kızına herkesin içine nereden baksan 100200 kişi oradaydı Sonra arabaya aldı götürdü ve o günden sonradan hiç göremedim Ama ben vazgeçtim sıkça evinin önüne gidip oturuyordum zile bastıyordum birine pencereye cıkıp görüyordu beni Ama bir kere olsun gelmedi En son evlenmeden bana bir şekil ulaştı Fazla sıkıntılıyım buralardan gitmek istiyorum felan dedi Bende biraz bağlamıştım kendime fakat o sıra kız arkadaşım vardı ve ben değil demiştim O günden daha sonra resmi olarak hayalet oldu geçen yolda görene dek işte Ben derdimi herkese anlatmam lakin bundan böyle içimi dökmek istedim size Şu anlattıklarım ant ederim film gibi geliyor şuan bana Her neyse yurt dışına gemilerde çalışmayı düşünüyorum Bir gidip 45 ay gelmiyorsun Kafamı bir nebze olsa dağıtabilirmiyim ?
Şuan sözlüyüm lakin onu gördükden daha sonra takriben 2 haftadır soğuk davranıyorum ve oda bunu anladı bundan böyle Onun yüzüne bakınca o eski sevgilimin yüzü geliyor İstemsizlik gibi öbür birşey oluyor Çok baskı durumdayım ne yapıcağımı şaşırdım

Beni dinlediğiniz için teşekkürler

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt