Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaslar lutfen bana bi akil verin yoksa kafayi yiycem

arkadaslar lutfen bana bi akil verin yoksa kafayi yiycem
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
arkadaslar lutfen bana bi akil verin yoksa kafayi yiycem arkadaslarlutfenbanabiakilverinyoksakafayiyiycem5c518ffa55693alt :( Frown :( kizlar lutfen bana bi akil verin cogunuz benden buyuk vede tecrubelisiniz ne yapicam kafayi yemek yemek uzereyim ben erkek arkadasim bugun beni yanlis anladi birazcık tartistik vede artik yolarimizi ayiralim dedi hayatta en son bile isteyemicem sey basima geldi ne yapmaliyim ben onu kaybetmek istemiyorum bana dedi beni salak yerine koydun buda beni cok uzdu dedi ama ben boyle biseyi onu tanidigimdan beri aklimdan zerre gecirmedim lutfen bana yardim edin akla ihtiyacim var onu kaybetmektense olmeyi yiyelerimarkadaslarlutfenbanabiakilverinyoksakafayiyiycem5c518ffa55693alt :( Frown :(arkadaslarlutfenbanabiakilverinyoksakafayiyiycem5c518ffa55693alt :( Frown :(arkadaslarlutfenbanabiakilverinyoksakafayiyiycem5c518ffa55693alt :( Frown :(  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt