Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Kaç Saatdir uğraşıyorum

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Kaç Saatdir uğraşıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar wow private server ı indirdim 335 e kadar kendim manuel patch attım daha sonra realisten mi ne ondan server giriş bilgisini yazdım wowexe ile oyuna giriyorum kullanıcı adı ve sifre giriyorum sonra dowloand update yapıyor o bitiyor şöyle bir hata veriyor :
daha sonra restart diyorsun billizard yüklemeye başlıyor ve forumlarda okudum billizard yüklemesine izin vermeyin diyorlar Sebebi nedir nasıl hallederim lütfen yardım edin

Similar threads

Arkadaşlar , daha düne kadar hiçbir sorunum olmayan gta samp ve gta sa da, oyuna giriyorum , Stuşuna basınca ileri Wtuşuna basınca geri gidiyor yani tüm ayarlar karışmış durumda Aya basınca sağa Dye basınca sola gidiyor , sabahtan beri uğraşıyorum hiçbirşey bulamadım, gta yı silip tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba arkadaşlar Lütfen yardım edin sorun şu knight onlineyi sitesinnden sorunsuz bir şekilde indirdim sonra patch ler hiç bir hata vermeden sorunsuz bir şekilde yüklendi sonra start dedim oyun açıldı hack shield doldu ve soyle yazıyor A problem occurred in the Hack Shield program(Error...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Arkadaşlar dırıving simulatörü yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor; Texture font could not be saved hatasıyla karşılaşıyorum allah rızası için bir yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar dırıving simulatörü yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor; Texture font could not be saved hatasıyla karşılaşıyorum allah rızası için bir yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaşlar ben mineshafter proxy indirdim ve açıyorumJAVA7 yazıyor çıkıyor doluyor ve şu mesaj geliyor: Unable to launch the application 2 butonn va Ok ve Details lütfen yardım edin bu prrogramı nasıl çalıştıracağaım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt