Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar lütfen yardım edin

Arkadaşlar lütfen yardım edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dırıving simulatörü yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor;
Texture font could not be saved hatasıyla karşılaşıyorum allah rızası için bir yardım edin lütfen

Similar threads

Arkadaşlar dırıving simulatörü yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor; Texture font could not be saved hatasıyla karşılaşıyorum allah rızası için bir yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Oyunu yükledim arkadaşlar sonra kısayoluna tıkladım launcher geldi sonra oyuna girerken böyle bir hata veriyor ; http:img140**************img1406190ddddil6 Lütfen Yardım edin Kafayı yemek üzereyim Not : Bir arkadaşımda daha aldı aynısından aynı yerden ama onda hata vermedi onun cd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi mount blade warbandın modu olan anno dominiyi yükledim ama oyuna girerken ilk filmi geçince RGL ERROR getobject failed for texture: arabianarmoraspecular hatası alıyorum bu hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım version 1143 oyunu indirdim bir yardım edin nolur
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
SaLeykum Ya ßeyler carbon yükledim herseyi tmm ***** ini felan attım ama oyuna girerken Hata raporu gönderme dio Lütfen yardım edin yardım edene +r3p
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Arkadaşlar, ben bu oyunu indirdim Hunting unlimited kurdum her şey tamam ama oyuna girerken sysnographic diye hata veriyor Ekran kartını falan güncelle diyorlar ama güncelledim son yazılım falan diyor yani güncel Başka bir çözüm var mı? Bu oyunu çok seviyorum o yüzden lütfen yardım edin!
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt