Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dırıving simulatörü yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor;
Texture font could not be saved hatasıyla karşılaşıyorum allah rızası için bir yardım edin lütfen
Arkadaşlar dırıving simulatörü yükledim ama oyuna girerken böyle bir hata veriyor;
Texture font could not be saved hatasıyla karşılaşıyorum allah rızası için bir yardım edin lütfen
Oyunu yükledim arkadaşlar sonra kısayoluna tıkladım launcher geldi sonra oyuna girerken böyle bir hata veriyor ;
http:img140**************img1406190ddddil6
Lütfen Yardım edin Kafayı yemek üzereyim
Not : Bir arkadaşımda daha aldı aynısından aynı yerden ama onda hata vermedi onun cd...
Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi mount blade warbandın modu olan anno dominiyi yükledim ama oyuna girerken ilk filmi geçince RGL ERROR getobject failed for texture: arabianarmoraspecular hatası alıyorum bu hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım version 1143 oyunu indirdim bir yardım edin nolur
Arkadaşlar, ben bu oyunu indirdim Hunting unlimited kurdum her şey tamam ama oyuna girerken sysnographic diye hata veriyor Ekran kartını falan güncelle diyorlar ama güncelledim son yazılım falan diyor yani güncel Başka bir çözüm var mı? Bu oyunu çok seviyorum o yüzden lütfen yardım edin!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.