iltasyazilim
FD Üye
Darkorbitin hilesi varmış arkadalım ve kuzen denemiş oldu diye hesaplarını gösterdiler Helebir gemi yapmış kendisine
Server : Global Avrupa 2
Şirket : MMO (mars)
Şimdiye kadar 89976511 TecrübePuanı ve 1046754 ŞerefPuanı elde ettin
Güncel seviyen 15
Msk nın asil üyesi, full iris, alfa kapısı yapılı, beta kapısı su anda acık, betanın bitmesi halinde seviye 16 olucak 4 kalkan ve 2 lf3 haric (onların yerine de en iyi 2 elit var ) full elit gemi KIRMIZI goliath
Bende sizin gibi şaştım kaldım ve hemen deniyorum
Hile şu şekilde telefonun mesaj bölümünü açın BIG yazın, boşluk bırakın 5475039 yazıp 6600 a yollayın 15 dakika kazanıp bir mesaj daha açıyorsunuz BIG yazıp kendi ID numaranızı yazıorsunuz 1 gün sonra 100000 uri gelior ve ücretsiz istediğiniz kadar yapın ipd nin şifresini kırınca herşeyi buldum
NOT: Ne kadar çok SMS atarsanız o kadar çok URI kazanırsınız
İyi oyunlar
Server : Global Avrupa 2
Şirket : MMO (mars)
Şimdiye kadar 89976511 TecrübePuanı ve 1046754 ŞerefPuanı elde ettin
Güncel seviyen 15
Msk nın asil üyesi, full iris, alfa kapısı yapılı, beta kapısı su anda acık, betanın bitmesi halinde seviye 16 olucak 4 kalkan ve 2 lf3 haric (onların yerine de en iyi 2 elit var ) full elit gemi KIRMIZI goliath
Bende sizin gibi şaştım kaldım ve hemen deniyorum
Hile şu şekilde telefonun mesaj bölümünü açın BIG yazın, boşluk bırakın 5475039 yazıp 6600 a yollayın 15 dakika kazanıp bir mesaj daha açıyorsunuz BIG yazıp kendi ID numaranızı yazıorsunuz 1 gün sonra 100000 uri gelior ve ücretsiz istediğiniz kadar yapın ipd nin şifresini kırınca herşeyi buldum
NOT: Ne kadar çok SMS atarsanız o kadar çok URI kazanırsınız
İyi oyunlar