Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Movie Maker Dosyası

Arkadaşlar Movie Maker Dosyası

Similar threads

Arkadaşlar Movie Maker Video Yapıp Kaydettikten Sonra GOM PLAYERDEN veya Diğer Programlarla AcamadımDOsya Turu MSWMMOlarak GozukuyorBunu Nasıl Duzeltebilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
30 milyon kullanıcının yararlandığı Windows Live Spaces, tepeden tırnağa değişiyor! Eski sistem kalkıyor, WordPress geliyor Microsoft yaptığı tanımlama ile yaşlanan Windows Live Spaces blog teknolojisini bir kenara bırakacağını duyurdu Windows Live Spaces blog teknolojisinin yerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Çektiğiniz videoları çok daha etkili bir hale getirmek adına yapmanız gereken ilk şey başarılı ve size gerçek anlamda yardım edebilecek bir video düzenleme programı ile yolunuza devam etmek olmalı Zorlu olduğu kadar aynı zamanda prestijli olarak kabul edilebilecek bir iş olma özelliğine sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Resimli Basit Video Nasıl Yapılır Programsız resimli video yapılışı Başta Başlattan Proğramlara Geliyoruz arkadaşlar Proğramlar menüsünden Windows Movie Maker Proğramını açın Proğram Birincil açılışta karşınıza böyle bir ekran çıkacak Videomuzda kullanacağınız resimleri proğrama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaşlar ben windows movie makerden bir video hazırladım facebookta paylaşmak istiyordum fakat facebook kabul etmedi acaba dailymotion youtube gibi siteler kabul eder mi yoksa facebookta paylaşmanın başka bir yolu var mı yardımcı olursanız cok sevinirim(program indirmeli olmassa daha iyi olur)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt