Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Movie Maker Dosyası

Arkadaşlar Movie Maker Dosyası
0
109

Similar threads

Arkadaşlar Movie Maker Video Yapıp Kaydettikten Sonradan GOM PLAYERDEN ya da Diğer Programlarla AçamadımDOsya Türü MSWMMOlarak GözüküyorBunu Nasıl Düzeltebilirim *
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Resimli Kolay Video Nasıl Yapılır Programsız resimli video yapılışı Oncelikle Başlattan Proğramlara Geliyoruz arkadaşlar Proğramlar menusunden Windows Movie Maker Proğramını acın Proğram İlk acılışta karşınıza boyle bir ekran cıkacak Videomuzda kullanacağınız resimleri proğrama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşlar ben windows movie makerden bir video hazırladım facebookta paylaşmak istiyordum fakat facebook kabul etmedi acaba dailymotion youtube gibi siteler kabul eder mi yoksa facebookta paylaşmanın başka bir yolu var mı yardımcı olursanız cok sevinirim(program indirmeli olmassa daha iyi olur)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar ben windows movie makerden bir video hazırladım facebookta paylaşmak istiyordum fakat facebook kabul etmedi acaba dailymotion youtube gibi siteler kabul eder mi yoksa facebookta paylaşmanın diğer bir yolu var mı muavin olursanız fazla sevinirim(program indirmeli olmassa daha iyi olur)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Windows 8 İle DVD İzleme imageswindows8ilenasildvdizlenir5b0436df085f1 Windows 8 işletim sistemi ilk cıktığı gunden bu yana buyuk ilgi goruyor Ancak her sistemn olduğu gibi Windows 8'in de kendi icinde handikapları var Bunlardan en onemlisi de DVD video oynatma desteğinin fabrika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt