Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Ne yapacağımı şaşırdım....

Arkadaşlar Ne yapacağımı şaşırdım....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2 Yıl birlikte olduğum kız arkadaşımdan 6 ay önce ayrıldım Dolu batmış birlikteliğimiz vardı Benim herşeyi paylaşabildiğim birisi Sonunda ayrıldık Lakin şu aralar bitmiş görüşüyoruz Sevgili gibi değil fakat Ben hakkaten onu hala seviyorum Fakat onda bayaa şartların değişmesi var Daha önce bana paranın P sinden bahsetmeyen kız, şu sıralar sanki para yemek için kendisine birşeyler aldırabilmek için bana yakın davranıyor ve bu beni fazlasıyla rahatsız ediyor Ne yapacağım bilmiyorum Ama onu aslında seviyorum

Similar threads

Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Merhaba kıymetli forumdaşlar Acilen olayı en başından özetleyip, sizin fikirlerinizden yararlanmak için açıyorum bu konuyu Yaklaşık 3 aydır bir kızla konuşup, sohbet ediyoruz Kendisi benim ilkokul arkadaşım İlkokulda fazla fazla içiçeydik, yani çok içli dışlıydık daha sonra ben o okuldan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Mrblar bn 3 yıl önce bi kızla çıkmaya başladım daha açıkçası kız benden hoşlanıyormuş bnde manita ayağı filan yok die o zamanlar kabul etmiştim aynı mahaallede oturuyoruz haftanın her günü buluşuyoruz çoğunlukla her buluşmamızda'da başlıca arkadaslarını getirir yanında bunun C***** isminde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kadınlar niçin aldattıklarını anlattılar ! Bugüne dek kadınların duygusal, erkeklerin de bedensel nedenlerle partnerlerini aldattıklarını biliyorduk Bu sebepler elbette doğru ama çoğu vakit geçerli yok Birçok kadına partnerlerini niçin aldattıkları sorulduğunda fena öpüşmeden intikam almaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt