Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar nolur yardım edin çaresizim

Arkadaşlar nolur yardım edin çaresizim
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar nolur destek edin çaresizim sevgilim bana küfür etti rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak sevgilim küfür ediyor rüyada sevdiğini ailenle sunmak arkadaşlar yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var benim bi erkek arkadaşım var onu ailemle tanıştırdım ve bende onun ailesiyle tanıştım aramız çok iyi beni çok lakin çok seviyor bi dediğimi iki etmiyorbaşka erkeklerin hayır diyeceklerine sadece beni üzmemek namına evet diyorfazla eksik kavga ediyoruz fakat tartışma ettiğimiz zaman ağza alınmayacak sözler söylüyor beni fazla seven o insan bu mu diyorum çıldıracak gibiyim yoksa beni aslında beni sevmiyor mu dersiniz  

Similar threads

arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Babamın Antropozu ( Nolur Takviye Edin) Offf meleklerim benim derdim hiç bitmiyor Dert mıktatısı gibiyim Kendi dertlerim yetmiyor bi de nelerle uğraşıyorum yahu Evet konu babam! Adama resmen bir haller oldu yav 50 yaşında ve son 1senedir o kadar garipleşti ama Hele son 2 aydır bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Lütfen takviye edin mrb arkadaşlar derdim şu 4 senelik bir ilişkim vardı sevgilimi çok seviyordum sözlüydük hatta aileler falan tanışıyordu yani kısacası seviyorduk birbirimizi fakat onun dogum günü yani 26 agustos çok değişti dogum günü eglencesi yaptı geç saat diye gidemedim gündüzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaşlar derhal ben seda adında bir kızla çıkıyordum çok kötü seviyordum ve birden aramız açılmaya başladı ben gönülsüzce birkaç ağır söz ettim ama o kadarda ağır yok çok sinirliydim o an Ne dediğimi hatırlamıyorum lakin ben çok kötü seviyorum Aradan 25 ay gecti hala çok kötü aşığım şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar sevdiğim kız beni sevmiyor lakin aramız cok iyi kıza forma edinmek istiyorum alacam arkadaşı aracılıgıyla vereceğim ama zıt bişey söylerse diye korkuyorum önceden slayt yapmıstım alıp çöpe atmıstı fakat o aralar aramız cok berbat o derece yani lakin hemen aramız cok iyi formanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt