Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Pes5 oyun yamalarını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar ben nacizane bir istekte bulunacağım size
pes 5 çok sevdiğim bir oyun şu anda türkçe spiker ve isimleri düzelten option menusunu içeren paketlerin sışında bir değişiklik yapmadım yapamadım sizden bir patch tavsiye etmenizi rica ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
link...
bi oyun arıyorum zombi oyunu başlangıcında bir çiftlikte başlıyorsun duvarlardan zombiler tırmanıyor eve giriyorsun yukarda sandıkta tüfek var bu kadar hatırlıyorum,yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben Wolfquest 25adlı oyunu oynuyorum, çok güzel bir oyun sizede tavsiye ederimBen Türkçe yama ve hile istiyorum Türkçe yama ve hile bulan arkadaşlar konu altına link atarsa sevinirim
Şimdiden teşekkürler
İLETİŞİM : wwwfacebookcomSerzri
Arkadaşlar benim ses kartımın ve ekran kartımın driverlerini kaybettim bi yardımcı olursanız çok sevinirim bi yardımcı olun 56 haftadır arıyorum bulamadım bi size soruyum dedim
Model:MS7277
Marka:MSI
lütfen arkadaşlar bir kere bakın
arkadaşlar ne olur yardımcı olun bu yüzden oyun...
Arkadaşlar benim ses kartımın ve ekran kartımın driverlerini kaybettim bi yardımcı olursanız çok sevinirim bi yardımcı olun 56 haftadır arıyorum bulamadım bi size soruyum dedim
Model:MS7277
Marka:MSI
lütfen arkadaşlar bir kere bakın
arkadaşlar ne olur yardımcı olun bu yüzden oyun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.