Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ArkadaŞlar psİkolojİm Çok bozuk n'olur yardim edİn!!!

ArkadaŞlar psİkolojİm Çok bozuk n'olur yardim edİn!!!
0
211

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şimdi hikayem şöylebir kıza aşık olmuştum 4 ay kadar çıktıkbirbirimizi aslında çok seviyoduk ya da en azından ben çok seviyodumSonra ne olduysa terketmek istediğini söyledi ve ayrıldık!
Ama üzerinden aylar geçmesine karşın ben halâ unutamadım ve kalbimin sesini dinlediğimde oda halâ onu fazla sevdiğimi söylüyor
Kız ise şimdi diğer biriyle çıkıyoDefalarca geri dönmesini istedim ama o istemiyo ve ben hala istiyorumN'apmalıyım nolur destek edin!!

Similar threads

Bu sene yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden daima anlamsız çıktı 1 Birincil okuldaydım aynı sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim önerge ettim olağan yanıt arkadaş kalalım oldu 2 Yakın arkadaşım kız vardı sahiden sevmiodum ama bu işe bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arkadaşlar merhababundan 7 yıl önce evvel hoşlandığım bi kız vardıKızla benzer lojmanda oturuyordukBen buna iyiden iyiye aşık olmaya başladım Hatta ona artistlik yapmak için bisikletin üstünde yapmadığım maymunluk kalmadı Fakat gel gör fakat kızı fazla baskı güldürebilirsiniz O derece fakat ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
merhaba arkadaŞlar benİm yaklaŞik 2 yil olacak bİ İlİŞkİm varkiz arkadaŞimla aramdan su sizmaz aİlemİzİn İstememesİne rağmen Çok Çabaliyoruz bu İlİŞkİ İÇİn ÇÜnkÜ bİz bİtemeyİz Fazla sevİyoruz en azindan kendİ adima banko sevİyorumbenİm Ilk İlİŞkİm kiz arkadaŞiminda Birincil ve aramizda cİnsel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Çaresizliğimden konuyu bambaşka forumlarada yazdım etrafımda çok arkadaşım yok sorunlarımı genelde kendim çözerim, 1 tek ona danışırdım ama oda gitti Diğer forumlara yazdığımı buraya kopyalayacam mobilde olduğum için kusura bakmayın LÜTFEN YARDIM EDİN BOŞLUKTA GİBİYİM Bu acıyı bilirim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt