Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaslar şaşırdım destek edin lütfen

arkadaslar şaşırdım destek edin lütfen
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet Bütün nicealem üyelerine ve Misafirlerine Selamlar
Arkadaslar Ben Cok Utangac Birisiyim Basit kolay Kızlarla Sohbet Edemiyorum Ve Cok Eksik Cıktıgım Oldu Toplasan 10 Tane Etmez Ve Kendimi Tipsiz Birisi Olarak Hissediyorum Bunun Yanı sıra, Cok Yakısıklı Aslan Gibi Cocuksun Diyolar Ama Niçin Cıkmak İstedigim Birisi hayır Diyor

Evet Bu Sorum Kızlara KIzlar ilgilenirlerse Sevinirim Birisi Size Teklif Ederse Ve erkek Arkadasınız Yoksa Niçin (HAYIR) Kelimesini kullanırsınız Maddeler Halinde Yazarsanız Sevinirim

Bunun Üzerine Kendimi Tipsiz Birisi Olarak Hissetmeye Başlıyorum Beni Merak Edenlere Resmimide Koyabilirim

Ve son olarak Utangaclık Konusunda Azda Olsa Bilgi Verirseniz Sevinirim!!

Örneğin) Cekingenlikten Nasıl kurtulabilirim ve Kızlarla Nasıl Sohbet Edebilirim Normalde Kızların Yuzune Bile Bakamam Baktıgım Vakit Güya İçinden Bana Sövüyorlarmıs Gibi Geliyor

Evet Arkadaslar Yorumlarınızı Lütfen Esirgemeyin
Şimdiden Herkese Cok Teşekür Ediyorum
Saygılarımla