Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar ses sorunu??

Arkadaşlar ses sorunu??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bende şu anda pentium 3 işlemci creative ses kartı 700 mhz 320 ramli bir bilgisayar elimde mevcut sorunum şu ben mesala müzik dinlemek için winamp veya başka bir program açıyorum sonra winamp çalarken internet sayfası açdıgımda yada pencereleri açdıgımda hışır hışır sesler geliyo nedeni bir türlü anlayamadım zaten yakında kasayı degiştirecem ama bana şimdilik yardım edebilirmisiniz birde bu arada ses kartını tekrardan tanıttım fayda etmedi benim düşüncem acaba anakartdan filan mı jkaynaklanıyo bu problem bi el atın şu işe ya çıldıracam

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
arkadaşlar delirmek üzereyim abimin bir bilgisayarını aldım ödünç ne bileyim sorunlu birşey olduğunu format çektim windows 7 kurdum otomatik tanımadı ethernet kartını sürücüleride bende yoktu ne bileyim kendi bilgisayarımda windows 7 otomatik tanıyordu bir sürü sürücü entegreli xp kuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
982,157Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt