Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ArkadaŞlar Sİstemİmde AŞiri Bİ YavaŞlama War Ve Oyunlarda Fps AŞiri DÜŞÜk +reppppppp

ArkadaŞlar Sİstemİmde AŞiri Bİ YavaŞlama War Ve Oyunlarda Fps AŞiri DÜŞÜk +reppppppp

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkeze meraba öncelikle uzun süredir yokum okul sebebiyle

öncelikle pc min özellikleri

xp kullanıorum
p4 32 ghz
512mb 128 bit ekran kartım war x1550 agp 8x
1+1gb kingstone ramim war

yaklaşık 6 7 ay önce almıştım ram ve ekran kartını eskiden x9550 ve twinmos 512+512 dual kit ramim wardı neyse

bundan
2 3 hafta önce underground 2 yi tam olarak 40fps nin ( en düşük çok nadir ) altıbnda oynamıodum genellde 55 de falan geziodu

ama şuan max bazen 45 e gelio ve 30 genelde ve bazen 16 18 fps ye düştüğü oluo ölçümlerimi fraps la yaptım bu arada oyun ayarları bende hep aynıdır kontrolde ettim bozukmu die ben böle eski bi oyunu bu sistemle full bile çekerim aslında ama neden böle bir problem oldu merak ettim ram slotlarını deiştirdim falan filan ama anlamadım gitti yardımcı olun bi pci ses kartım war dandik bi çakışmamı war yada başka bişimi

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt