Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar Sizce Hayatın En hüzünlü Anı Nedir ...?

Arkadaşlar Sizce Hayatın En hüzünlü Anı Nedir ...?
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar Sizce Hayatın En hazin Anı Nedir ? Ewet Arkadaşlar Sizce Hayatın En üzücü Hatıra Nedir ? Bence En hüzünlü anı gündüz çocuklardan bunaldığımızda kızıp uyuduklarında suratlarına bakıp gülümsediğim andır  

Similar threads

en acayip nıcler(birazcık lılar var ama olsun) !!!! Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma yok!!! seveni severler sevmeyen düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm Araklamak fiilinin gelecek zamanla çekimi nedir??(hapse girmek) ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT değil artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Anı Nedir? Nasıl Yazılır? Anı Türleri Nelerdir? Anı Nedir? Nasıl Yazılır? Anı Türleri Nelerdir? Hatıra Hakkındda Açıkalamalar ANI: Yaşanmış olayları anlatan yazı türü, hatıra ANININ ÖZELLİKLERİ: 1 Hakiki deneyimleri anlatır 2 Herhangi bir düşünceyi ispatlama amacı yoktur; bilgilendirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Muşfik Kenter'in Sozleri Muşfik Kenter Guzel Sozleri Aşka duş ama tokezlenme, anla ama bekleme, paylaş ama isteme, yaralan ama asla acıyı icinde buyutme Nedir genclerdeki bu lens merakı? Gozler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı? Hep soylenir, ilk opucuk gibisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
doğum sonrası buhran nedir? nasıl atlatırım? doğum sonrası bunalım geçirenler Doğum sonrası depresyonu nedir? Doğum sonrası depresyonu (özet olarak DSD) doğum yaptıktan sonra oluşan bir 1548019575 1548019575...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt