Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar Takviye Edin Lütfen!

Arkadaşlar Takviye Edin Lütfen!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben 7sınıf öğrencisiyimbi okula 6sınıfta kaydoldumyani iki senedir o okuldayımbi kıza işte aşık oldum doğal olarak (kız bizim sınıfta)Ben gerçekte kıza acilen keza derslerime engel olmasın diye ayrıca de arkadaşlar arasında adım çıkar diye açılmayı düşünmüyomlakin lisede muhakkak açılacamtabi hoca sıraları yerleştirirken bir anda kızın yanında oturmaya başladımlisede teklif edicem ama onu çoktan etkilemek gerekli
1sorum etkilemek için ne yapmam gerekir
2sorum onun bana aşık olduğunu nereden anlarım çünki eğer kıza açılınca kabul etmezse işim biter,kızın gözünde bir hiç olurum ona kadar bana aşık olup olmadığımı öğrenmem lazım
Yardımlarınızı bekliyorumçoktan saolun
adeta unutuyodumona aşık olduğumu kesin etmemem gerekiralay konusu olurumnasıl yapacamda belirli etmiyecemyoksa ona benim onu sevdiğimi yavaştan hissettirmemmi gerekirmalum zaman kısıtlı 2 yıl içerisinde kızın benden hoşlanmasını sağlamam gerekir

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt