Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar telefonda konuşurken heyecanlanıyorum, bu soruna bi çözüm var mı?

arkadaşlar telefonda konuşurken heyecanlanıyorum, bu soruna bi çözüm var mı?
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim ilginç bi sorunum var, bir kız seviyorum, Allah ıma bin şükür o da bana karşı bişiyler hissediyor, herşey çok iyi, hatta bu aralar beni arıyor ben de msj çekiyorum sorun şu oysa, onu sevmeme bütün gün onu düşünememe rağmen, telefonda bi başka biri oluyorum, onu aramaya cesaret edemiyorum, benzeri telefon fobiği gibiyim yani, artık kız dayanamadı neden sen hiç aramıyorusun dedi, bende kontorüm yoq ücretsiz msj hakkım var diyorum, o da arayınca olası olduğu kadar kısa kesmeye çalışıyorum, ilginç heyecanlanıyorum konu açamıyorum, sadece onun sorularına cevap veriyorum, ve işimin çıktığını söyleyip kapatıyorum sonra da oturup kendimden nefret edilen şey ediyorum, sıkılıyorum moralim ilginç bozuluyor arkadaşlar bu işin bi hal çaresi varsa biri söylesin lütfen, yakında da kızla buluşmaya gitcem lütfen bi yol gösterim bu tür şeyleri yaşayan arkadaşlar bilirler, üstesinden nasıl gelindiğini söyleyin delirecem yahut bekliyorum arkadaşlar, yorumlarınız ve yardımlarınız için çoktan teşşkürler

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt