iltasyazilim
FD Üye
Ben bizim apartmanin 2 kat üstünde oturan bi kiza aşik oldum onu fazla sevdimayni dershaneye gidiyoruzdeshanenin başlarinda ben kiza 1 kere çikma teklifi ettim kabul etmedi,natürel benim hiç sevmediğim arkadaşlar bana inat olsun die kiza benim adima defalarca çikma teklifi etmişler,kiz yan bana daha çok sinirlenio,arkadaşlar geldi yanima dediler'biz senin o sevgiline çikma teklifi ettik kah kah güldüler' bende burda onlarla bayaği bi kavga ettim,hocaya söledim hocam dedim' ben bu kizin gönlünü nasil alcam die' hocada bunlara bayaği bi dayak atmiş çünkü yüzleri kizarikti,bunlar bana daha da çok sinirleniolar kiza aşk mektubu veriolar,kiz da bu mektuu alip yirtmiş bana küfürler yağdirmiş bunlar kiza öle bi vermişler ama mektubu bütün dershane benim kiza mektup verdiğimi bilio çocuklar yine geldiler yanima dediler kiza mektup verdik acilen gel dövsene dediler bunlari dershanenin tuvaletine sikiştirdim bayaği bi dövdüm am hoca felan anlamadi sonrada dershane çikişi dövdüm yeniden bulari bu sefer hocalar yakaladi ,dedim hocam böle böle kiza mektup vermişler, hocada bunlara bi şey yapmadi lakin bu sefer bana kizdi çünkü nerdeyse hastanelik etcektim,sonradan kizda mektubu almiş anneme vermiş hani 2 kat üstümde oturuyo ya komşuyuz işte anneme vermiş mektubu demiş'oğlunuz beni çok rahatsiz edio,biraksin peşimi demiş' daha sonra ben eve geldim annem dedi'oğlum sen bu kizi nie rahatsiz edion die' bende koşarak kizin evine çikiyodum herşeyi anlatmaya annem şiddet tuttu benii,2,3 hafta sonra kizi şansa bala apartmanin merenlerinde gördm dedim boş zamanin varmi o da değil dedi yarin varmi dedim oda yine değil dedi ben ona 1015 saniye kesintisiz baktim tam o sirada gidiyorum eve dediki hiç bir zamanim yok dedi kendimi zor tuttum zaten dinlemio beni benden kaçio niçin kaçio bilmiyorum ama benim o kizi sevdiğimi apartmandaki bütün cümbür cemaat bilio bende apartmanin asansörüne 'sen benim tek sevdiğimsin' yazdim aşkimdan o bana ne değin küfür etsede bana ne dek kötü davransada ben onu unutamiyorum acaba nasil anlatcam bu olaylari ona çünkü herşeyi yanliş bilio benim ona bir sürü çikma teklifi ettiğimi ve ona mektup verdiğimi bilio bu yanlişlari ona anlatcamda beni dinlemio bide bende arti cesaret yok napabiirim arkadaşlar yardim