Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaslar yardım lütfen

arkadaslar yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaslar baslıktada belrtigim gibi
yüzüklerin efendisi kralın dönüşü younunu yüklüyorum ve ilk bölümden sonra
bölümlerde sadece sam oluyor diyer karekterler olmuyor
Bir yaması fln var mi yardım lütfen oyunun tadı cıkmıyor

Similar threads

arkadaslar oyunda sadece sam oluyor bir yama fln var mi lütfen yardıım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
beyler şimdi ben warcraft 3 ü aldım üstüne frozen thore yükledim oyunu açtım ve dota oynamak için bi kaç harita indirdim ve oyunun içine attım sonra o haritaları açtım oyunuyom ama 3 3 yapıyom mesela diyer herolar yok oyun normal devam ediyo ama ne benim herolar var ne onların kendi herolar var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
arkadaşlar ben bikaç ay öncesine kadar fifa 08 in dvd sini almıştım yükledim fln güzelce oynuyodum bigün bilga format atıldı ne olduysa ondan sonra oldu sanırım oyunu yine yüklüyorum fakat klavyede yön tuşuna basılı tutup bırakınca adam en az bi 510 saniye yürümeye devam ediyor üstelik sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaslar devil may cry 4 oynuyorum ekran kartım ati sadece devil may cryda yapıyor bide whellman die bir oyun var ondan yapıyor neden acaba yardım edin gta4 cok rahat kaldıyorum en son ekran çözünülürgünde :S yardm lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
beyler benim bilgisayarda warcraft III varda ben internet cafede warcraft ama sadece bi adam var 25 lvle kadar gitiyo diyer canavarlar sizi savunuyo oyunun adıda DOTA mış bu oyunu nası oynıyabilirim ben yardım ederseniz çok sevinirim normal benim warcraft III ün üstüne bişey mi yüklicez şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,766Kullanıcılar
c4serknSon üye
Üst Alt