Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yoksa deliricem

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yoksa deliricem
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yahut deliricem benim derdim iş yerimle ocak ayından beri burdayım fakat sanırım bundan böyle dayanamıyorum yaptıkları her şeye dayanıyodum lakin bundan böyle kaldıramaz oldum kesintisiz hiç bir şey yokken her heyi sorun etmeye başladılaröle hakaret ediyolar fakat ne hayvanlığım ne görgüsüzlüğüm hiç bir şey kalmıyo söylemediklerisus kafana yumruk atarım tavır ukala görgüsüz daha neler neler fakat bundan böyle çekemiyorum ne vakit nişanlandım bna böle tapmaya başladılar bana düşünce verin lütfen ben ne yapayım işten ayrılmak istedimi bile söyleyemiyorum sanırım cesaretim değil ama yalandan yüzlerine gülmek istemiyorum artık miğdem bulanıyo suratlarına tükürmek istiyorum beni kendmden soğuttulat öz güven denen olay kalmadı artık ben de şimdi ne yapayım benarkadaslaryardiminizaihtiyacimvaryoksadeliricem5c518a6672d0fgifalt :ang: Bottled0wl :ang: