Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaslar yarim(DVD Writer)

Arkadaslar yarim(DVD Writer)
0
103

Similar threads

arkadaslar dvd writer kullanabilmem için pentium 4 ve üstümü gerekli??
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar ben bugun yeni bir dvd writer aldım ama su an ne yapacagım bilmiyorumCunku bazı arkadaslar firmware filandan bahsediyorlar acaba o nedir ve nerden yukleyecegimBaşka bir şey yuklememe gerek var mı acaba?Saolun
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar ben tüm bilgisayar parçalarını bu sitedeki değerli arkadaşların, büyük abilerin tavsiyesi ile almıştımşimdi bir dvd rom veya dvd writer alacam3adet sorum olacak: 1 bana Dvd şeklinde oyun geliyor (pes4) kargo ileelimde cdrom ve cd writer varbu oyunu acmam için dvd rom mu dvd writer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ben dvd writer almayı düşünüyorumarkadaşlarım bana lg al dedilerancak benim aklıma bazı sorunlar takıldıdvd writeri aldıktan sonra takma esnasında önemli bir sorun çıkabilir mi?yani takarken önemli bir parçayı zedeleme riski var mı?arkadaşlarım takmayı biliyorlarmış ama ben gene de sizlere 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
arkadaşlar bana hem cd okuyup yazabilen hem de dvd okuyup yazabilen bi dvd writer lazım hem ucux hem iyi olan bildiğiniz bi markayı yazarsanız sevinirim Ayrıca Ben de LG cd writer var 52*32*52 onu satsam kaça gider ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt