iltasyazilim
FD Üye
ArkadaŞlar dedİgİm gİbİ yaŞim 18 kiz arkadaŞim hİÇ olmadi tanidigim kiz hİÇ değil Çevremdede erkeler var sokagada Çikmiyorum sadece gereksinim karŞilamak İÇİn Çikiyorum okula gİdİp gelme felan tİpİmde bana tarafından böylece İyİ degİl yolda yÜrÜrken felan güzel kizlara rastliyorum her zaman İmrenİyorum bİlmİyorum hayattan artı bİr Şey İstemİyorum lakin hİÇ kiz arkadaŞim değil yav buda Çok koyuyor bana bİlmİyorum bİr kizin elİnİ yakalamak nasil bİr duygu onu 1 kerede olsa Öpmek nasil bİr hİs bİlmedİm hİÇ kafayi belgesellerle matrix gİbİ fİlmlerle doldurmuŞum heralde mastÜrbasyon bİle yerine getirmek İstemİyorum artik bana bİr nasihat versenİz kafam Çok kariŞik bazenlerİ Çok sikiliyorum balkonda dersaneye dışarı giden kizlari felan İzlİyorum hepsi Çok gÜzeller arkadaŞlari var sevgİlİlerİ var felan Şansmidir kadermİdİr kaderede İnancim kalmadi galİba İnsan niçin kİmİsİ Çok yakiŞiklida kİmİsİ alışılagelmiş tİplİ ya da tİpİ olmayan konumunda onu geÇtİkte hadİ yakiŞikli eİglİm dİyelİm bİr İnsan ayrıca yakiŞikli degİlde hemde boş kafalı olurmu demeyİn ben 2tÜrkdenİm 1 yilda sinifta kaldim ya hiç olmazsa yakiŞikli degİlİm akıllı olsaydim ya matematİk hİÇ anlamadim gİttİ defalarca asker almak İstedİm sol gÖzÜm problemlİ lazerde olmam lüzum İnŞalalh lazer olup asker olabİlİrİm