Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar yeni bir sistem kurucam yardımlarınız lütfen?

Arkadaşlar yeni bir sistem kurucam yardımlarınız lütfen?
0
124

Similar threads

Arkadaşlar teknobiyotik denen siteden teyzeme bilgisayar topladım çok iyi ibşey deil sadece internete girmek için anakartişlemcramdvdr harddisk olarak elimdeki başka bir ıde harddiski takıcam sorum ise ben bu yeni pc ye nasıl windows kurucam format atmayı biliyorum parcaları toplamayı falan ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar teknobiyotik denen siteden teyzeme bilgisayar topladım çok iyi ibşey deil sadece internete girmek için anakartişlemcramdvdr harddisk olarak elimdeki başka bir ıde harddiski takıcam sorum ise ben bu yeni pc ye nasıl windows kurucam format atmayı biliyorum parcaları toplamayı falan ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
arkadaşlar yeni bir notebook almayı düşünüyorum almaktaki amacım internet işlerimi rahat ve seri bir şekilde görebilecek ve aynı zamanda fifa 08 fm 08 gibi oyunları oynayabileceğim bir bilgisayar olması lasım Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
selam arkadaşlar yeni aldığım core duo işlemcili laptopumla ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok memnun olurum normalde işlemci hızım 166 ghz ama bilgisayarım öğesine sağ tıklayıp özelliklere bakınca: Bilgisayar: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 166Ghz 981 Mhz , 1 GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
selam arkadaşlar yeni aldığım core duo işlemcili laptopumla ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok memnun olurum normalde işlemci hızım 166 ghz ama bilgisayarım öğesine sağ tıklayıp özelliklere bakınca: Bilgisayar: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 166Ghz 981 Mhz , 1 GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt