Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlarımızı unutmayalım

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Annem arkadaşlarını unutmadiye tavsiyede bulunmuştuYaşın ilerledikce senin icin daha onemli olacaklar, karınıcocuklarını ne kadar cok seversen sev, yine de arkadaşlarına ihtiyac duyacaksın Onlarla bir yerlere gitmeyi ihmal etme Onlara vakit ayır ve arkadaşlarını daima hatırla Onlar sadece arkadaşların değil Senin kardeşlerin, demişti

Ne kadar komik bir oğut Daha yeni evlenmedim mi ? Artık ben evli bir erkeğim Arkadaşlarına ihtiyac duyan bir adam değilim ki Bundan sonra karıma hayatımı adamak, yapacağım tek şey olacakdiye duşunmuştum

Yıllar gectikce, cocuk olsa da, ya da olmadıkca, kadınlardan boşandıkca, sevgililerin biri gidip diğeri geldikce, annemin dediklerinin ne anlama geldiğini cok iyi anladımZaman geciyor Hayat akıyor Mesafe ayırıyor Aşk buyuyor

Sonra azalıyorKalpler kırılıyor kadınlar evde bir yerde duruyor

Veya evlilikler mahkemede son buluyorsevgililer değişip duruyor

Kadınlar arayacaklarını soyleyip, aramıyorlar

İşler geliyor ve gidiyorEbeveynler olup gidiyor Komşular değişiyor

Ama arkadaşlar hep oradalar Siz onları bırakmadığınız surece

Gecen yıllar ve arada kac km mesafe olduğu hic onemli değil

Bir arkadaş, hicbir zaman ona ihtiyac duyduğumuzdan daha uzak değil Hayatınız icinde, oyle ya da boyle, yakın ya da uzak

Tum arkadaşlarıma sevgiyle

Zeki bir kadin hazinedir Guzel ve zeki bir kadin guctur GEORGE MEREDITH
Kadinlar butun dunyada ikinci sinif yaratik olarak gorulurler, ama dunyayi bir arada tutanlarda onlardir PAM BROWN
Karisi guzel olan adam mutlu olur Guzel olmayan ise filozofSokrates
Erken kalkmayan avrat, soz dinlemeyen evlat, mahmuzla gitmeyen at; kapinda varsa kaldir atTurk Atasozu
Kadin psikolojisini otuz yildir incelememe ragmen buyuk soruya cevap bulamadim Gercekte kadinlar ne ister

858,498Konular
982,025Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt