Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaştan Sevgili Olur Mu?

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eski Sevgili Yeni Arkadaş Olur Mu?
ArkadaşSevgili Olunur mu?

imagesarkadastansevgiliolurmu5ad1869cb9603

Birlikte gulmekten oluyor, cok ama cok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere duşuyor, gecenin cılkını cıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hic sorun olmuyor Herşeyi konuşuyor, pek fazla sansur uygulamıyor, surekli anlatıyor, fazlasıyla ilgili oluyor; kulaklarını kocaman kocaman acıp, dinliyor En onemlisi de buyuk bir coşkuyla sonsuza kadar yapılan işler uzerine konuşabiliyor, cunku iş paylaşılabiliyor, birlikte benzer işler uretiliyor
Muthiş bir keyifle dedikodu yapabiliyor, hatta kendi karısını, kocasını, sevgilisini bile cekiştirebiliyor Arkadaşlık, bu acıdan insanın hayatını idame ettirebilmesi icin buyuk bir avantaj oluyor
Ama insan sevgilisine her zaman arkadaş gibi davranamıyor Bir kere eleştiriler, haliyle bu kadar net dile getirilemiyor Sevgiliyle bir arkadaşla konuşulduğu gibi her zaman rahat da donuşulamıyor
Tehlikeli sularda dolaşmaktan kacınmak gerekiyor Cunku sonucları var bunun, bedelleri var bunun, odemek gerekiyor, burnundan fitil fitil getirebilir, dikkatli olmak gerekir, cunku sevgililik onuru yaralanıyor İnsan, sevgiliyken, evliyken cok daha hassaslaşıyor En kucuk şeye bile ''Bana bunu nasıl yapar?'' oluyor
Oysa arkadaşının kaldırabileceği sınırlar cok daha geniş İnsan her zaman sevgiliyi dinlemek de istemiyor, butun gun başka insanları dinlemiş olduğundan yorulmuş oluyor, gına gelmiş oluyor Ya da karşındaki seni dinlemek istemiyor Eve bir sessizlik cokuyor, ''Tetiği İlk kim cekecek?'' diye gergin bir bekleyişe giriliyor
Bir de tabii sevgiliyle ya da kocayla sabahlara kadar zıplanıp eğlenilemiyor Kalabalık icinde işin icine başkalarının ne duşuneceği girdiğinden gerilim artıyor, ''biz''i duşunmekten ''ben'' karambole gidiyor

Az evvel bir konudan yola cıkarak bu konuyu paylaşayım dedim, evet Arkadaştan sevgili olmaz sevgiliden de arkadaş olmaz elbette ki bu benim fikrim )
Peki sizce Arkadaştan SevgiliSevgiliden Arkadaş Olur Mu?
alıntı​

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt