Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkdaşlar Yardım Edin Dini Düşüncelerim İmanım mı Zayıflıyor ? Yardım Edin

Arkdaşlar Yardım Edin Dini Düşüncelerim İmanım mı Zayıflıyor ? Yardım Edin
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamün Aleylüm değerli kardeşlerim son günlerde kafamı çok bozan bi konu var elhamdulliah namazımı kılan kur an okuyan çokça zikir çeken dua eden biriyim bundan 15 ay önce dindar bir abinin yanında çalışıyordum orada çalışmam 6 ay oldu sürekli dinden konuşup işimizi yapardık ve benim dini düşüncelerim Allah ı düşünmem peygamberi düşünmem çok derinden olurdu içimde bu şevk vardı bütün sünnetlere uymaya çalışırdım ve namazımı zevkle ve huşu içinde kılardım fakat bir takım nedenler yüzünden işi bırakmak zorunda kaldım yeni çalıştığım işe girdikten beri dini düşüncelerim git gide zayıflıyor namazda huşu içinde olamıyorum Allah ı peygamberimi artık istediğim gibi düşünemiyorum olmuyor zayıf oluyorum öncden çok düşkündüm ama artık git gide bozuluyor artık vesveselere çok kanıyorum bazen namaz kılarken bile içimde sanki istek gelmiyor ben napacam lütfen yardım Allah razı olsun

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt