Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni tansdığım bi kzla sürekli braber tkılıyorz ara sıra sabahleyin 5 lere kdr msjlasıyrz ama bi trlü açılamdm tedrginim kbl edermi fln diye sizce ne yapmam lüzumlu?
Arkadaşlar bundan yaklaşık 15 ay önce 2 hfta kdr biriyle çıktım Ben ondan daha önceleri hoşlnydm ama bu onu bilmiyodu ve beni tanımıyodu Neyse bi arkşım tamamen tanıştık Msjlaşmya bşladık işte Havadan sudan fln konuştuk öyleDaha Sonra işte ben hep ona güvenmediğimi söylüyordumÇnkü daha önceleri...
Arkadaşlar bundan yaklaşık 15 ay önce 2 hfta kdr biriyle çıktım Ben ondan daha önceleri hoşlnydm ama bu onu bilmiyodu ve beni tanımıyodu Neyse bi arkşım bir uçtan bir uca tanıştık Msjlaşmya bşladık işte Havadan sudan fln konuştuk öyleDaha Sonra işte ben daima ona güvenmediğimi söylüyordumÇnkü...
slm halk müziği bnm sorunum şu yaklaşk 1 aydır bi kızdan hoşlanıorm ilk başlarda aramz iyiydi bi sorn yoktu ama ne zmn kıza açılmaya karar verdim sorun o zmn başladı hissettklerimi söyledm fazla seviyordm o bna , işte öss var, bşlasa ne kdr sürcekki ,ayrılsak üzlmücekmsn gbi bahaneler sundu...
arkdaşlar kız geceleri konusuyor benle msjlasarak orda kusurbakma yok özürdilerim fln diyo sana süre ayırmadım diyo fakat sabahtan oluyo sanki bu dediklerini unutuyo günaydın diyorum günaydın diyo daha sonra bi kaç msjlasıyoz sonra hiç bir msjımı takmıyo terslik dek örneğin bugün alışverişe...
Arkadaşlar Facebooktan Iki Taraflı arkadaşım olanları ekliyordum
Daha Sonra bi parça başına tanısıyormyuz dedi fln fln baya bi sohbet ettik kızın resimlerini gördüm fln etkilendim ama kızın sevgilisi varmı değil mu bilmiyorum
Eğer yoksa kızla durumu ilerletecem fakat Kızı etkilemem lüzumlu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.