Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkdaşlar yardm ltfen

arkdaşlar yardm ltfen
0
178

Similar threads

Arkadaşlar bundan yaklaşık 15 ay önce 2 hfta kdr biriyle çıktım Ben ondan daha önceleri hoşlnydm ama bu onu bilmiyodu ve beni tanımıyodu Neyse bi arkşım tamamen tanıştık Msjlaşmya bşladık işte Havadan sudan fln konuştuk öyleDaha Sonra işte ben hep ona güvenmediğimi söylüyordumÇnkü daha önceleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar bundan yaklaşık 15 ay önce 2 hfta kdr biriyle çıktım Ben ondan daha önceleri hoşlnydm ama bu onu bilmiyodu ve beni tanımıyodu Neyse bi arkşım bir uçtan bir uca tanıştık Msjlaşmya bşladık işte Havadan sudan fln konuştuk öyleDaha Sonra işte ben daima ona güvenmediğimi söylüyordumÇnkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
slm halk müziği bnm sorunum şu yaklaşk 1 aydır bi kızdan hoşlanıorm ilk başlarda aramz iyiydi bi sorn yoktu ama ne zmn kıza açılmaya karar verdim sorun o zmn başladı hissettklerimi söyledm fazla seviyordm o bna , işte öss var, bşlasa ne kdr sürcekki ,ayrılsak üzlmücekmsn gbi bahaneler sundu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkdaşlar kız geceleri konusuyor benle msjlasarak orda kusurbakma yok özürdilerim fln diyo sana süre ayırmadım diyo fakat sabahtan oluyo sanki bu dediklerini unutuyo günaydın diyorum günaydın diyo daha sonra bi kaç msjlasıyoz sonra hiç bir msjımı takmıyo terslik dek örneğin bugün alışverişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar Facebooktan Iki Taraflı arkadaşım olanları ekliyordum Daha Sonra bi parça başına tanısıyormyuz dedi fln fln baya bi sohbet ettik kızın resimlerini gördüm fln etkilendim ama kızın sevgilisi varmı değil mu bilmiyorum Eğer yoksa kızla durumu ilerletecem fakat Kızı etkilemem lüzumlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt