Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkiler bu sist. kaldıracağı birkaç ii oyun söleyin
arkadaşlar pc de oyunum yok hepsini bitirdim bana sürükleyici güzel bir oyun beğenin ya da söleyin
PC ÖZELLİKLER:
işlemci:İntel(R) Pentium(R) D CPU 280 GHz
Ram:2 GB
Ekran Kartı:GeForge GT 220 1GB
2Hafta önce format attırdım söyleyeceğiniz oyunları bekliyorum şimdiden sağol
Arkadaşlar evimin az ilerisinde bilgisayar oyunu satan bi dükkan varBenimde canım sıkılıyo mafia II oynamak istiyorum ama bilgisayarımda kasar mı diye düşündüm bana bilgi verirseniz sevinirimLütfen bilgisi olmayanlar bişey yazmasın kafamı karıştırmasın
Mafia II minimum sistem gereksinimleri...
Merhaba arkadaşlar ben torrent olarak bu oyunu yükledim ve kurdum İlk openal32dll bulunamadı dedi Bende onu oyunun oldugu yere ve windowssystem32 ye attım Şimdi alSource3i yordam giriş noktası, OpenAL32dll
dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor İnanın herşeyi yaptım
Directx im güncel...
Arkadaşlar mafia 2 de kasma sorunu yaşıyorum İnternetten biraz araştırdım ve bazı dosyaları silmem gerektiği söyleniyordu Ben o dosyaları sildim ancak herhangi bir çözüm alamadım
Sistem özellikleri;
2 GB RAM
Intel(R) Pentium(R) D CPU 266 GHz
ATI Radeon HD 6350 1 GB 32 BIT
Sizce bu...
İyi Günler Yarın Prince Of Percia 4 Ü Alıcam Tüm Serisini bitirmiş bulunmaktayım oyunun fakat ıcımde 1 korku var kaldırırmı kaldırmazmı jigsaw kardesımız ekran kardın yetmıyor demıstı x1600 ati raedeon ıstıyormus Fakat Bu Konuyu Okudum Ve Burdakılerı Tek Tek Uyguladım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.