Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkiler bu sist. kaldıracağı birkaç ii oyun söleyin

Arkiler bu sist. kaldıracağı birkaç ii oyun söleyin

Similar threads

arkadaşlar pc de oyunum yok hepsini bitirdim bana sürükleyici güzel bir oyun beğenin ya da söleyin PC ÖZELLİKLER: işlemci:İntel(R) Pentium(R) D CPU 280 GHz Ram:2 GB Ekran Kartı:GeForge GT 220 1GB 2Hafta önce format attırdım söyleyeceğiniz oyunları bekliyorum şimdiden sağol
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar evimin az ilerisinde bilgisayar oyunu satan bi dükkan varBenimde canım sıkılıyo mafia II oynamak istiyorum ama bilgisayarımda kasar mı diye düşündüm bana bilgi verirseniz sevinirimLütfen bilgisi olmayanlar bişey yazmasın kafamı karıştırmasın Mafia II minimum sistem gereksinimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar ben torrent olarak bu oyunu yükledim ve kurdum İlk openal32dll bulunamadı dedi Bende onu oyunun oldugu yere ve windowssystem32 ye attım Şimdi alSource3i yordam giriş noktası, OpenAL32dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor İnanın herşeyi yaptım Directx im güncel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar mafia 2 de kasma sorunu yaşıyorum İnternetten biraz araştırdım ve bazı dosyaları silmem gerektiği söyleniyordu Ben o dosyaları sildim ancak herhangi bir çözüm alamadım Sistem özellikleri; 2 GB RAM Intel(R) Pentium(R) D CPU 266 GHz ATI Radeon HD 6350 1 GB 32 BIT Sizce bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
İyi Günler Yarın Prince Of Percia 4 Ü Alıcam Tüm Serisini bitirmiş bulunmaktayım oyunun fakat ıcımde 1 korku var kaldırırmı kaldırmazmı jigsaw kardesımız ekran kardın yetmıyor demıstı x1600 ati raedeon ıstıyormus Fakat Bu Konuyu Okudum Ve Burdakılerı Tek Tek Uyguladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt