Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ArmA 3 Herkesin Gördüğü Hatalar YARDIM!!

ArmA 3 Herkesin Gördüğü Hatalar YARDIM!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Arkadaşlar Arma 3 ü aldım 2 tane çok can sıkan sorunlarım Var

1si Fps Düşmesi ;
Bilgisayarımın Özellikler oyuna göre çok çok yüksek 3 mbts internetim var4gb ram 2 gb ekran kartı i3 işlemci falan filan oyuna ilk girdiğimde 35 40 fps alıyorum 1 kaç saat sonra fps 2 ye kadar düşüyor buna anlam veremedim oyun ayarlarının hepsi low da

2si Arma 3 Çalışmayı durdurdu hatası
bu hatayı vermesse fps hatasını veriyo

HATALAR İÇİN YAPTIĞIM UYGULAMALAR ;

2hata için ;

Uyumluluk sorunlarını giderdim
Veri yürütme engellemesinide denedim ama arma 3 ü ekleyemiyorum diğer oyunlar ekleniyor arma 3 yok steam ı da ekleyemiyorum bunu ekleyebilirsem sorun gideceğini düşünüyorum

1hata için ;

bi kaç video izledim yok ramın 4 ise 1024 ile carp sonra suraya yaz falan filan bunlar olmadı her yerde bunu demişler değişik tarzlarda

İşletim sistemim Win 7 Yeni format attım (Eskidende aynı sorunu veriyodu)

Bana Yardımcı olursanız çok sevinirim eğer ben bu sorunları çözebilirsem bir çok kişinin de derdine derman olmuş oluruz çnk oyun güzel fakat insanı çileden çıkaran sorunlar herkeste sadece 1 i olur bende 2 side oluyo

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimyardımdan sonrada teşekkürüm olacaktır

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt