Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arma 3 Sistem Yardım

Arma 3 Sistem Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar herkese iyi haftasonları dilerim Ben Bugün Arma 3 aldım ancak oyunun campaign de ve multiplayerinde kasma problemi yaşıyorum en düşükte falan arada sırada 30 fps alıyorum herşeyi low ve disabled yaptığıma rağmen sistemimi söyleyeyim;

6 GB RAM
Ekran kartı: AMD R9 Series
İşlemcim İntelCore 3 (i3)
Ekran kartım falanda güncel Oyunumda orijinal ne yapmam lazım bir çözümü varmı kasmadan oynamak istiyorum artık cidden çok güzel bir oyun ancak benide mutsuz eden yanı bu

Similar threads

Sa Arkadaşlar Arma 3 ü aldım 2 tane çok can sıkan sorunlarım Var 1si Fps Düşmesi ; Bilgisayarımın Özellikler oyuna göre çok çok yüksek 3 mbts internetim var4gb ram 2 gb ekran kartı i3 işlemci falan filan oyuna ilk girdiğimde 35 40 fps alıyorum 1 kaç saat sonra fps 2 ye kadar düşüyor buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhaba arkadaşlar oncelikle sorun fps ile ilgili Arma 3 singleplayerde 30 35 fps aliyorum ama multiplayer (altislife) oyuna basladiktan 5 10 dakika sonra 1 2 fps oluyor ve oyun donup kasmaya basliyor sorun ve çözüm nedir Donanimsalmidir ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 3 ay önce skyrim almıştım oyunu çok güzel zevkli bi şekilde oynadım doya doya oynadım bi süre sonra oyun kasmaya başladı halbuki oyunu ilk aldığımda hiç kasmıyordu yani high ayarlarda bende sinir oldum tabi bu duruma low ayarda oynıyım yeterki oynıyım dedim açtım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar merhabalar, Oyun yardım ile ilgili sıkça bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım Genel Sorunlar Karşılaşılan Problemler 1 Oyunum için Crack bulmama yardımcı olabilir misiniz ? Üzgünüm,bu konuda yardımcı olamıyoruz 2 Oyunu kurdum fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Valorant Riot Games tarafından geliştirilen ve oynanması ücretsiz bir FPS oyunudur. Genellikle FPS oyunlarında kasma sorunları diğer oyunlara oranla daha fazladır. Valorant kasma sorunu çözümü dendiğinde uygulanabilecek pek çok adım vardır. En başta FPS oyunlarını akıcı bir şekilde oynayabilmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt