Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arma II - DayZ Mod Nasıl Kurulur?

Arma II - DayZ Mod Nasıl Kurulur?
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben Arma 2 yi indirdim + dayz mod yazıyordu indirdim dayz ı da severim o yüzden arma 2 yi kurdum da extras diye dosya var orda da dayz ile ilgili şeyler var onu nasıl kurarım?
Ha bu arada ben rar dosyalarını zip diye değiştirdim bir şey olmaz deme :mad:

Similar threads

ArmA serisi en iyi askeri savaş simülasyonlarından biri olarak yerini koruyor. Günümüzde daha çok tercih edilen oyunu ArmA 3 olsa da Arma 2 de hala oynanmaya devam eden bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu 2009 yılında çıkmasına rağmen günümüzde bile oynanmaya değer kılan en önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
deneyimsiz üye çılgın mod Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bölümüne CTRL hakkında açtığı konu , Başlık : CTRL Tuşu çalışmıyor Aza : CRTL Tuşum çalışmıyor Üye 2 : Konuyu azıcık daha açabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ? Aza: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu CTRL tuşuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Acemi aza ve çatlak mod ) Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bölümüne CTRL hakkında açtığı konu , Başlık : CTRL Tuşu çalışmıyor Aza : CRTL Tuşum çalışmıyor Aza 2 : Konuyu azıcık daha açabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ? Üye: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu CTRL tuşuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
ISO Dosyası Nedir? Geçmiş yıllarda CD ve DVD’ler çok yaygındı. Bilgisayar kullanıcıları, verilerini genelde CD ve DVD’lerde saklıyorlardı. Ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu araçlar önemlerini kaybetmeye başladılar. Çünkü CD ve DVD’ler oldukça hassas araçlardı. Bu araçlar, ufak bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
420
Deneyimsiz Üye Çatlak Moderatör dialogları Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bölümüne CTRL hakkında açtığı konu , Başlık : CTRL Tuşu çalışmıyor Üye : CRTL Tuşum çalışmıyor Aza 2 : Konuyu azıcık daha açabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ? Üye: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt