Armağan Çağlayan'dan Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i hakkında yorumlar master şef yarışması master chef şefleri hediye çağlayan, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti, batuhan piatti, asabi şef, master chef yarışması Türkiye böyle bir şef, böyle bir juri görmedi Melek'lerim Acilen gelin Hediye Çağlayan'dan Master Chef yarışmasının asabi mi asabi olan şefi Batuhan Piatti hakkında ki yorumlarına Melek'lerarmagancaglayandanmasterchefyarismasininasabisefihakkindayorumlar5c4ea454e87c5alt 1548657744 1548657744 armagancaglayandanmasterchefyarismasininasabisefihakkindayorumlar5c4ea455225f9armagancaglayandanmasterchefyarismasininasabisefihakkindayorumlar5c4ea455225f9 armagancaglayandanmasterchefyarismasininasabisefihakkindayorumlar5c4ea455225f9 'Türkiye değerimi anlamıştır' Hediye Çağlayan, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti'yi yorumladı Geccecom'dan Dilara Pekel, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti'yle ilgili Armağan Çağlayan'la konuştu Pek jüri üyesi gördük ama böylesini görmedik Türkiye bu adamı konuşuyor İsmi Batuhan Piatti Hani ekran karşısında hepimizi çıldırtan adam Yarışmacıya bağırıyor, iğrenç yemeklerinizi yiyoruz diye haykırıyor, yarışmacının elindeki kaşığı alıp yere fırlatıyor ve Allah bilir bu program devam ederse daha neler yapacak Kimdir, necidir diye internette dolaşırken hakkında yapılan yorumları da okuma fırsatı buldum Herkes temcit pilavı yer gibi 'ikinci Hediye Çağlayan vakası' olarak değerlendirmiş olayı Değil artık daha neler yani Siz ne vakit gördünüz Armağan Çağlayan'ın yarışmacının üstüne bir şey fırlattığını, mikrofonu alıp yere attığını Hiçbir vakit Seven sever, sevmeyen sevmez Onun ortası değil, biliyorum Lakin Hediye Çağlayan hiçbir zaman işi bu noktaya taşımadı Yalnızca o yok jüri üyeliği yapan hiç kimse yapmadı bunu her zaman seviye korundu Peki niçin cümbür cemaat 'ikinci Armağan Çağlayan vakası' olarak yorumladı bu olayı? Hediye Çağlayan ne düşünüyor bu 'değişik' jüri üyemiz hakkında diye merak ettim ve Armağan Çağlayan'ı aradım İşte kısa sorulara, uzun cevaplar: Evet, ne diyorsunuz Batuhan Piatti hakkında? 'İşi hakarete vardırmayı içten bulmuyorum Bugüne dek nasıl olursa olsun bir 5060 tane jüri üyesi geçmiştir ekrandan fakat hiç kimse işi bu noktaya getirmedi Yani artık hakareti de geçtim birinin elindeki kaşığı alıp fırlatmak maddesel bir şiddettir Eğer o kaşık fırlattığı kişi kadın olsaydı tüm kadın örgütleri ayağa kalkardı Erkek olduğu için kimseden ses çıkmadı Ayrıca gitgide artarak sertleşiyor Herhalde daha fazla sert ol diyorlar ona fakat işin bir de şu yönü var oysa programın reytingi yok Ne eyvah ki her konuştuğumuz şey reyting getirmiyor' Cipriani'i bırakması veya bıraktırılması konusu nedir sizce? Kötü niyetli kişiler göre eleştiriler mailler gelmiş yönetime ve bu yüzden istifa etmiş Bir nevi çok sevdiği işi yerine show dünyasını yeğlemek midir bu? 'Eğer işiniz jüri üyeliği yapmaksa, çalıştığınız mekandaki müşterinin de sizi eleştirme hakkı vardır Bugüne dek şarkı söyleyen jüri üyelerimiz de oldu Deniz Seki, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Orhan Gencebay gibi Onlar da sahneye çıktıklarında müşterilerin beğenip beğenmeme hakkı vardır Eleştiri yapıyorsan kendine yapılan eleştirileri de kaldırabilmelisin Kaldıramıyorsan, hatalı yoldasındır id Batuhan Piatti resmi olarak maddesel güç uyguluyor O da takdir edersiniz ki şık bir hareket değil Türkiye Batuhan Piatti tamamen benim değerimi anlamıştır diye düşünüyorum Çünkü ben kimsenin elinden mikrofonu alıp yere fırlatmadım Jüri üyesi olunca 'jüri üyeliği mertebesine' erişmiyorsun ne yazık oysa Bu televizyonun sana bahşettiği bir şey' Peki işin sonu nereye varır sizce? Program yayından kalkar mı? Yani pek sanmıyorum Fakat kesintisiz dozunu arttırdığı bir reel Bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum Kaşığı fırlatmanın bir sonraki evresi tokat atmaktır çünkü Bir yerde duracaklar diye varsayım ediyorum Keza işsiz de kaldı; umarım şov dünyasının içinde kendine bir yer edinir Fakat altını çizerek söylüyorum fakat, bu eleştirme işini Ali Taran da yapıyor, Bülent Ersoy da Ben de yaptım Lakin kimse işi bu noktaya vardırmadı' Evet durum bu Bakalım bu işin sonu nereye varacak? Program bu şekilde mi devam edecek yahut uyarı gelecek mi? Batuhan Piatti sakinleşecek mi yoksa artan bir şekilde hiddetlenecek mi? Hep birlikte izleyip göreceğiz