Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sevgilimle 7 aydır mutlu bi birlikteliğimiz var uzun zamandır armağan almadım kücük bir hayret ettirmek istiyorum aklımdaki hediyeye gelince yürek şeklinde bi kutu alıcam içine beraber çekindiğimiz fotoğraflarımızı koyucam ayriyetten yürek şeklinde kağıtların üzerine renkli kalemlerle...
3 aydır sevdiğim kız cumartesi akşam tatilden izmire döndüpazar günü bütün gün birlikte süre geçirdikve onu fiilen sevdiğimi anladım kafamda bitmiş dedimcok güzel bir şiir yazdım bi kağıda onu yazıp 13 tane gül ile birlikte evine göndericem çünkü yüz yüze iken saatlerce konuşuyoruz fakat bu aşk...
Yıldönümümüz yaklaşıyor Kız arkadaşıma yoğun duygular yaşatacak birşeyler almak istiyorum Sevgimi yansıtmak istiyorum Sevgimi zaten yansıtıyorum oda biliyor lakin özel bir an olmasını istiyorum
Düşündüğüm hediye şu :
Bir orta boyutlu kutu var İçinde bir küçük hediye paketi içinde yusufçuk...
Merhaba bir arkadaşım namına soruyorum2 yıldır çıkıyorlar 1 yıldırda sözlüler bambaşka şehirdelerKız arkadaşım onu şaşırtacak bir armağan göndermek istiyor kargoylaÖzellikle erkekler tezgâhtar olursa fazla seviniriz yani size ne yapılsa çok hoşunuza giderdi )
Arkadaslar hoslandıgım kızla hergün konusuyoduk iyi de anlastıgımızı düsünüyorumama kız iki gün önce baska bi cocukla cıkmaya baslamıs kankim söyledi kendine sordum dogru dedi kahroldumben simdi ne yapıyımgidip cocugun suratını dagıtmak istiyorumkızada dedimki neyini sevdin o cocugun cünkü beni...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.