Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Armut Hoşafı nasıl yapılır?

0
201

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

imagesarmuthosafinasilyapilir5adfa7417b649
Sıcak gececek olan Ramazan Ayında, hazırlayacağınız birbirinden guzel hoşaf ceşitleri ile susuzluğunuzu gidermeniz mumkun

Armut hoşafı icin gereken malzemeler:

1 su bardğı uzum 3 tane armut 5 adet murdum eriği karanfil 1 su bardağı toz şeker Armut hoşafı nasıl yapılır:

Armutları soyun ve icindeki cekirdekleri guzelce temizleyin Aynı şekilde eriklerinde cekirdeklerini cıkarın Hoşaf yapımında kullanılacak meyveleri kup kup doğrayın Uzumlerin coplerini temizleyin

Tencerenin icine 1,5 litre su koyun meyveleri icine ekleyin 1 su bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın Kaynamaya başladıktan 15 dakika bekleyin Hoşafınız hazır Şimdi soğumaya bırakın İyice soğuyan hoşafınızın icine 45 adet karanfil atın Karanfili sıcakken atarsanız hoşafınızın rengi kararabilir

Hoşafınızı soğuk servis yapın Afiyet olsun

Similar threads

Sıcak geçecek olan Ramazan Ayında, hazırlayacağınız birbirinden güzel hoşaf çeşitleri ile susuzluğunuzu gidermeniz mümkün Armut hoşafı için gereken malzemeler: 1 *1 su bardğı üzüm *3 tane armut *5 adet mürdüm eriği *karanfil *1 su bardağı toz şeker Armut hoşafı nasıl yapılır: Armutları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Armut Hoşafı nasıl yapılır? Sıcak geçecek olan Ramazan Ayında, hazırlayacağınız birbirinden güzel hoşaf çeşitleri ile susuzluğunuzu gidermeniz mümkün Armut hoşafı için gereken malzemeler: 1 su bardğı üzüm 3 tane armut 5 adet mürdüm eriği karanfil 1 su bardağı toz şeker Armut hoşafı nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
325
Kuru Armut Hoşafı Tarifi İçin Malzemeler *Yazdan dilim şeklinde kurutulmuş armut (yaklaşık yarım kilo ) *1, 5 su bardağı şeker (isteğe göre azaltılıp çoğaltılabilir ) *Göz kararı su( benim tencere 5 lt likti ben 2, 5 – 3 lt su koydum ) Kuru Armut Hoşafı Tarifi Yapılışı Merhabalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kayısı hoşafı birden fazla bireye nazaran komposto çeşitleri ortasında en lezzetli olanıdır. Pratik birkaç bilgi ile daha lezzetli kompostolar yapabilirsiniz. Örneğin; buz üzere bir kayısı hoşafında daha taze ve fresh bir tat yakalamak için karanfil kullanmalısınız. Ayrıyeten kayısı hoşafı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Kayısı hoşafı çoğu kişiye göre komposto çeşitleri arasında en lezzetli olanıdır. Pratik birkaç bilgi ile daha lezzetli kompostolar yapabilirsiniz. Örneğin; buz gibi bir kayısı hoşafında daha taze ve fresh bir tat yakalamak için karanfil kullanmalısınız. Ayrıca kayısı hoşafı yapmadan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt