Armut Köpüğü MALZEMELER 3 yumurta 1 limon 1 portakal 3 armut 2 su bardağı süt yarım su bardağı un 4 çorba kaşığı toz şeker 6 Kişilik HAZIRLANIŞI Bir kapta yumurta sarılarını tozşekerle birlikte çırpma aletiyle köpüklü bir hal alıncaya kadar çırpın Buna elenmiş unu katın edin ve karıştırmaya devam ederek soğuk sütü ek edin Limon veya portakalın kabuğunu katın Kremayı kısık ateşe koyun ve karıştırarak kaynatın Birkaç dakika pişirip ateşten alın ve soğumaya bırakın arada bir karıştırmayı ihmalkârlık etmemeyin Armutları soyup ince dilimlere doğrayın ve limon suyuyla adamakıllı yumuşayıncaya dek pişirin Armutları mikserden geçirip püre kıvamına getirin Bu karışımı, hazırladığınız kremaya karıştırın Elde edilen karışımı 4 kaseye eşit paylaştırın İnce dilimlenmiş portakal kabuklarıyla süsleyip servis yapabilirsiniz