iltasyazilim
FD Üye
Armutlu Cobbler Tarifi İçin Malzemeler
*Hamur için
*1 bardak un
*1 bardak şeker
*1 bardak sut
*100 gr eritilmiş tereyağı
*1, 5 çay kaşığı kabartma tozu
*14 çay kaşığı tuz
Meyve için
*1 adet armut
*1 çay kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı şeker
Üzeri için
*14 bardak şeker
Armutlu Cobbler Tarifi Yapılışı Un, şeker, sut, tereyağı çırpılıp*kabartma tozu ve tuz eklenip karıştırılır Tereyağı ile yağlanmış tepsiye dökülür*Armutları küçük küpler halinde doğrayıp şeker ve tarçınla karıştırıyoruz Hamurun üzerine meyveleri yavaşça bırakıpdizip çeyrek bardak şeker serpilir 180 derece önceden ısıtılmış fırında 2025 dakika pişirilir Yanında krem şanti veya dondurma ile servis edebilirsiniz
*Hamur için
*1 bardak un
*1 bardak şeker
*1 bardak sut
*100 gr eritilmiş tereyağı
*1, 5 çay kaşığı kabartma tozu
*14 çay kaşığı tuz
Meyve için
*1 adet armut
*1 çay kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı şeker
Üzeri için
*14 bardak şeker
Armutlu Cobbler Tarifi Yapılışı Un, şeker, sut, tereyağı çırpılıp*kabartma tozu ve tuz eklenip karıştırılır Tereyağı ile yağlanmış tepsiye dökülür*Armutları küçük küpler halinde doğrayıp şeker ve tarçınla karıştırıyoruz Hamurun üzerine meyveleri yavaşça bırakıpdizip çeyrek bardak şeker serpilir 180 derece önceden ısıtılmış fırında 2025 dakika pişirilir Yanında krem şanti veya dondurma ile servis edebilirsiniz