iltasyazilim
FD Üye
Armutlu sünger kek malzemeleri
1 su bardağı ayçiçeği yağı
1 su bardağı toz şeker
3 yumurta
40 ml bal
2 orta boy armut
190 gr un
Kayısı reçeli
Armutlu sünger kek hazırlanışı
Ayçiçeği yağı ve şekeri mikserle çırpın Bal ve yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin Unu ekleyip çırpın Armutların kabuğunu soyup ince dilimler şeklinde doğrayıp hamura ekleyin Hazırladığınız kek harcını yağlanmış kek kalıbına doldurup önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin Ilındıktan sonra üzerine kayısı reçeli sürün Dilimleyip servis yapınArmutlu sünger kek artık hazır, afiyet olsun
1 su bardağı ayçiçeği yağı
1 su bardağı toz şeker
3 yumurta
40 ml bal
2 orta boy armut
190 gr un
Kayısı reçeli
Armutlu sünger kek hazırlanışı
Ayçiçeği yağı ve şekeri mikserle çırpın Bal ve yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin Unu ekleyip çırpın Armutların kabuğunu soyup ince dilimler şeklinde doğrayıp hamura ekleyin Hazırladığınız kek harcını yağlanmış kek kalıbına doldurup önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin Ilındıktan sonra üzerine kayısı reçeli sürün Dilimleyip servis yapınArmutlu sünger kek artık hazır, afiyet olsun