iltasyazilim
FD Üye
Arnavut Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*15 kg un
*Tuz
*Ilık su ayarlı döküyoruz
İç harcı:
*Ispanak
*1 adet soğan doğrayıp tuzlayın
*İsteğe göre pırasa yemeğiniz artar ise ondan harç olarakta değerlendirebilirsiniz
Arnavut Böreği Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri karıştırıp güzel çok sert olmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruzHamur 1saat kadar dinlendirmek çok daha kaliteli bir hamur olmasına sebep oluyor bir tepsiye 12adet beze oluyor 6adet alt 6adet üst kat olmak üzere yağlayarak 6tane beze üst üste koyun El ile açarak uzatın tepsiye yayın ortasına isteğe göre ıspanak pırasa koyabilirsiniz daha sonra en üstte aynı işlem uygulayın ve yağlayıp 180 derece fırında pişirin afiyet olsun
*15 kg un
*Tuz
*Ilık su ayarlı döküyoruz
İç harcı:
*Ispanak
*1 adet soğan doğrayıp tuzlayın
*İsteğe göre pırasa yemeğiniz artar ise ondan harç olarakta değerlendirebilirsiniz
Arnavut Böreği Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri karıştırıp güzel çok sert olmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruzHamur 1saat kadar dinlendirmek çok daha kaliteli bir hamur olmasına sebep oluyor bir tepsiye 12adet beze oluyor 6adet alt 6adet üst kat olmak üzere yağlayarak 6tane beze üst üste koyun El ile açarak uzatın tepsiye yayın ortasına isteğe göre ıspanak pırasa koyabilirsiniz daha sonra en üstte aynı işlem uygulayın ve yağlayıp 180 derece fırında pişirin afiyet olsun